Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Αιγινιακός-Παναχαϊκή 0-2 Στην Football League και με ήττα ο Αιγινιακός!

Η Παναχαϊκή επικράτησε 2-0 στην Πιερία, αλλά ο Αιγινιακός έμεινε στη Football League.
Οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού μπορεί να ήθελαν να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία μέσα στο γήπεδο, αλλά έμειναν ευχαριστημένοι με τα «συνολικά» αποτελέσματα και παρά την ήττα με 2-0 από την Παναχαϊκή πανηγύρισαν στο «Γ. Παραλυκίδης».
Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ήταν πιο εύστοχοι οι φιλοξενούμενοι με τον Αντωνακόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 39ο λεπτό και τον Κυνηγόπουλο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να γράφει το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αργυρόπουλος ήταν εκείνος που με δύο σουτ έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για τη φιλοξενούμενη ομάδα και είδε την μπάλα και τις δύο φορές να χτυπά στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της βόρειας Πιερίας είχε αρκετές καλές ευκαιρίες, όμως ο Χαλκιάς είχε πολύ καλές επεμβάσεις και έδειξε πως παρά τα 43 του χρόνια διαθέτει ακόμη τα αντανακλαστικά και χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο όταν έγινε αλλαγή στο 87ο λεπτό. Σπάρτη και Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκαν, οπότε ο Αιγινιακός έμεινε την τελευταία αγωνιστική χάρη στην επιτυχία στο δεύτερο στάδιο επιτήρησης.

ΔIAITHTHΣ: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Μανάσης (Τρικάλων)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης (46’ Σοφιάνης), Τοπαλίδης, Πέριτς, Κούστα (69’ Χότζιτς), Πολύζος, Ζούρκος (69’ Στόικος), Τσολακίδης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς (87’ Μπαμπούνης), Πολίμος, Αργυρόπουλος, Πλέγας, Κωνσταντακόπουλος (66’ Πολυχρόνης), Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (34’ Φωτάκης), Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μασούρας
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου