Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΑΕΚ (U20) - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (U20) 2-1 Μεγάλο παιχνίδι απο Μιτακίδη! Με Ζωγράφο και Τσιμόπουλο ο Λεβαδειακός!

“Καρδιοχτύπησε” και με Λεβαδειακό η ΑΕΚ
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η U20 της ΑΕΚ, με γκολ στα τελευταία λεπτά, πήρε τη νίκη, επί του Λεβαδειακού, στο Γαλάτσι
Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου, σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Super League U20 και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1.

Οι “κιτρινόμαυροι”, μετά τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά με δύο γκολ στις καθυστερήσεις την προηγούμενη αγωνιστική, έφτασαν σε μία ακόμα αγχώδη νίκη, αυτή τη φορά με γκολ στο 89ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιούση στο 13‘.

Η απάντηση για τον Λεβαδειακό ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό, όταν ο Πόρης έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από όμορφη ασίστ του Μιτακίδη, ενός από τους διακριθέντες του αγώνα.

Τελικά η “λύτρωση” για την ΑΕΚ ήρθε στο 89‘ με τον Σαρδέλης να σκοράρει και να γράφει το τελικό 2-1, χαρίζοντας έτσι τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Μωραϊτάκης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας, Σαρδέλης, Μπότος, Χριστόπουλος (75′ Μούλτσιας) Γιούσης, Ρούσσος (75′ Κόφι)

Λεβαδειακός: Ζωγράφος, Σαλιάι, Τσίμπος, Βλαβιανός, Λιάγκας, Τζελάι, Δήμος (65′ Τσιμόπουλος) Βήχος, Μιτακίδης, Πόρης (88′ Παχούμης) Φάσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου