Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Oι Rookies του Δία (Δίου) στον Όλυμπο (Βροντούς) στην πρώτη live συνέντευξη της ζωής τους! HD

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Toυ Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Οι δύο «αντίπαλοι» Rookies του Δία Δίου και του Ολύμπου Βροντούς,
 (Νίκος Καραμήτρος & Δημήτρης Καλαϊτζής αντίστοιχα), ανοίγουν τα ποδοσφαιρικά φτερά τους, στην πρώτη live αποκλειστική συνέντευξη της ζωής τους, υπό καταρρακτώδη βροχή, με τη... δημοσιογραφική ομπρέλα του Νίκου Κολίτση και του Metrosport.gr.
O 14χρονος Νίκος Καραμήτρος του Δία Δίου και ο 16χρονος Δημήτρης Καλαϊτζής του Ολύμπου Βροντούς, στην παρθενική τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, παίρνουν το βάπτισμα του πυρός, στην απόλυτη «fair play interview», ξεδιπλώνοντας το κουβάρι των ονείρων τους για το ποδόσφαιρο και τη ζωή τους γύρω απ’ αυτό.
Η ψήφος στον ΠΑΟΚ και στον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο, μέσω… Μπαρτσελόνα από το Νίκο, του Δία Δίου, η αντίστοιχη στο Μάκη Βαϊνά από το Δημήτρη, του Ολύμπου Βροντούς, το support και των δύο στο ραδιόφωνο του Metropolis και στην εφημερίδα Metrosport, με τα credits στα viral videos -για να ευλογήσουμε, χαριτολογώντας και τα... γένια μας, ελέω Πάσχα και του επερχόμενου VAR-, οι φίλοι εντός γηπέδου, οι προπονητικές οδηγίες, τα πρότυπα, τα συστήματα, το playstation, οι συμβολισμοί με τον τόπο καταγωγής τους, οι γονείς και οι καθηγητές, τ’ αρχαία και η ιστορία, η Εξοχή και η Νεοκαισάρεια, ο Κομίνης... στη σέντρα, τα δέκα χρόνια μετά, η δημοσιογραφία και οι φιλανθρωπικές πράξεις (respect), αποτελούν μερικά μόνο από τα highlights της συνέντευξης δύο ποδοσφαιριστών, που έχουν το μέλλον μπροστά τους, ακόμα κι αν... ο Δίας χρειαστεί ν’ ανέβει στον Όλυμπο! Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου