Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Football League: «Πού μας έχετε καταντήσει. Με χαπάκια είμαστε…»

Η σεζόν ολοκληρώνεται στη Football League εν μέσω οικονομικής στενότητας, που έχει φέρει στα όριά τους πολλές ομάδες. Η κατάσταση αυτή φέρνει γκρίνια και στο συμβούλιο της Τρίτης (17/04) στη διοργανώτρια έφερε και… θερμό επεισόδιο το οποίο, ευτυχώς, έληξε πριν τα πράγματα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Το FL News έδωσε το «παρών» στα γραφεία της διοργανώτριας και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ…

Για πρώτη φορά φέτος εκπρόσωποι όλων των ΠΑΕ έδωσαν το «παρών» στη Θεμιστοκλέους. Και παρθενική παρουσία – αλλά μάλλον για τελευταία φορά – ήταν αυτή του τεχνικού διευθυντή της Παναχαϊκής, Κώστα Κατσουράνη. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης, άλλωστε, ήταν ιδιαιτέρως σημαντικά και η Ένωση πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα βοηθήσουν για μία καλύτερη σεζόν του χρόνου. Το στοίχημα, όμως ήταν και πάλι στο επίκεντρο και η… φωτιά δεν ήθελε πολύ για να ανάψει. Για την ακρίβεια, αρκούσε μία ώρα συνεδρίασης.

Ο εκπρόσωπος της Καλλιθέας, Γιάννης Αβραντίνης ξεκίνησε το… δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Απόλλων Λάρισας – Καλλιθέα για το οποίο ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων, Νίκος Γιαννόπουλος είχε τοποθετηθεί στο FL News και είχε προκαλέσει την αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα.

«Έχουμε μπλέξει με στοιχηματζίδες», είπε ο Αβραντίνης και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτη Μαντζανά. «Τι κάνεις εσύ εδώ και μου μιλάς έτσι;», τον ρώτησε, με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρο να φωνάζει: «Ε, όχι και όλοι στοιχηματζίδες»! Τότε ο Αβραντίνης πήρε πάσα και μίλησε για τα χρέη που είχε η παλιά Παναχαϊκή και τα οποία σβήστηκαν με Νόμο της Κυβέρνησης. «Δεν θα έπρεπε να παίζετε στη Β’ Εθνική, που έχετε 7 εκατ. ευρώ χρέη».

Κουβέντα στην κουβέντα οι τόνοι ανέβηκαν και λίγο έλειψε οι εκπρόσωποι των ομάδων να έρθουν στα χέρια. Ωστόσο, πριν χρειαστεί η παρέμβαση της ασφάλειας, το ΔΣ διεκόπη, αλλά οι Μπακαλάρος, Κατσουράνης, Μαντζανάς και ο Οδυσσέας Δράκος του Καραϊσκάκη Άρτας βγήκαν από την αίθουσα έξαλλοι.

«Να πει εμάς στοιχηματζίδες;», ωρυόταν ο Μπακαλάρος, με τον Κατσουράνη να δείχνει έντονα απογοητευμένος από όσα βίωσε και να λέει: «Μας είπε ότι έχουμε 7 εκατ. ευρώ χρέη. Ποιοι είμαστε; Η Γιουβέντους;». Όταν, πάντως, του ζητήθηκε να μείνει για να βοηθήσει και αυτός στην εξεύρεση λύσεων, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν σώζεται η κατάσταση…». Διόλου τυχαίο και το…retweet που έκανε λίγο αργότερα, αναφέροντας: «Θέλει χρόνο να κτίσεις, δευτερόλεπτα να διαλύσεις»!

Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος της Δόξας Δράμας, Κώστας Ιωσηφίδης προσπαθούσε να ελαφρύνει το κλίμα και έλεγε: «Πού μας έχετε καταντήσει. Με χαπάκια είμαστε…».
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου