Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ένα «άρρωστο» καθεστώς επί σειρά δεκαετιών στις ΕΠΣ!

Tου Θοδωρή Φελάνη
Είναι αλήθεια πως υπάρχει ΕΠΣ  που παρουσιάζει πλασματικά διεξαγωγή μεγαλύτερου αριθμού αγώνων από τον πραγματικό σε κάθε αγωνιστική;  Είναι αλήθεια πως υπάρχει Ποδοσφαιρική Ένωση που παρουσιάζει ομάδες-σφραγίδες;
Και γιατί κάποιος πρόεδρος ΕΠΣ να θέλει να μπει σε αυτή την διαδικασία;  Απλούστατα, για να συνεχίσει να διαδραματίζει ρόλο όταν έρθει η ώρα των εκλογών στην ΕΠΟ.
Χρειαζόμαστε να μας το πει η UEFA και η FIFA πως με αυτές τις τακτικές δεν μπορούμε να πορευτούμε προς την εξυγίανση;

Πληροφορίες αναφέρουν πως η  διοίκηση της ΕΠΟ φέρεται διατεθειμένη να ανοίξει έναν διάλογο που θα αφορά την δημιουργία ενός νέου μοντέλου  εκλογής διοικήσεων της Ομοσπονδίας.

Οι αρμόδιες Ομοσπονδίες  (Fifa-Uefa) διαμήνυσαν πως δεν είναι σε θέση να επιβάλουν τέτοιου είδους αποφάσεις ωστόσο συναινούν σε αλλαγές προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι υποκριτικό άνθρωποι που έχουν νομιμοποιήσει ένα «άρρωστο» καθεστώς το οποίο επί σειρά δεκαετιών στήριζε όλους αυτούς του «νταραβερτζήδες προέδρους» σήμερα να μιλούν για «παραποδόσφαιρο».

Δεν χρειαζόμαστε την UEFA να μας πεις ότι αυτό το «μοντέλο» είναι φαύλο , είναι ξεπερασμένο ευνοεί «αετονύχηδες» παράγοντες και παρασιτικές συμπεριφορές.

Δεν θα έπρεπε-υπό νορμάλ συνθήκες- να έχουμε ανάγκη την υπόδειξη τις FIFA ώστε να βελτιωθούν οι χρόνοι στην λήψη αποφάσεων της Αθλητικής Δικαιοσύνης… Πράγματα τόσο αυτονόητα αλλά παραμένουν τόσο μακρινά από την ελληνική σκληρή πραγματικότητα. Η διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου πρέπει να προχωρήσει σε «τομές» , πρέπει να τολμήσει…
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου