Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Θα δώσω ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές!

Για την προσπάθεια που γίνεται στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης μίλησε ο Σάκης Παπαβασιλείου, μετά τη νίκη επί της Καλλιθέας.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των Αρτινών:
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή. Εμείς σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν δεχτήκαμε πίεση. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Κινδυνέψαμε μόνο σε 2-3 σουτ έξω από την περιοχή.
Δεν παρουσιάσαμε όμως το αγωνιστικό πρόσωπο που έχουμε εδώ και τρεις μήνες. Θεωρώ λόγω των διακοπών του Πάσχα και της υψηλής θερμοκρασίας που υπήρχε σήμερα οι ποδοσφαιριστές μου επηρεάστηκαν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε και τελικές προσπάθειες. Είχαμε πολύ κακές συνεργασίες με δημιουργικό ποδόσφαιρο και κλασσικές ευκαιρίες. Άρα θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ.
Τέτοια παιχνίδια κρύβουν κινδύνους, αν δεν είσαι σοβαρός και πειθαρχημένος. Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού. Έδειξαν την αγωνιστικότητά τους και το πάθος τους. Εμείς συνεχίζουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αρκεί να είμαστε όπως και τους τελευταίους τρεις μήνες».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της συνέχειας:
«Αν ισχύσουν οι μείον τρεις βαθμοί που έχουν επιβληθεί στις υπόλοιπες ομάδες, Πανσερραϊκό, Σπάρτη και Παναιγιάλειο, θεωρώ ότι η ομάδα έχει ενα μεγάλο μαξιλαράκι για τη συνέχεια. Στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται θέλουμε να δείξουμε πόσο καλά δουλεύουμε όλο αυτό το καιρό κιαι πόσο καλή ομάδα έχουμε. Για μας αυτά τα παιχνίδια είναι ένα στοίχημα να παρουσιάσουμε την ομάδα που ξέρουμε, την ομάδα που ζητάει ο κόσμος. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αν συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση».

Για τις αλλαγές που ενδεχομένως θα γίνονται στα επόμενα ματς:
«Θα αξιολογήσουμε το υπάρχον ρόστερ. Θα δώσω ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές να μου αποδείουν ότι και τη νέα σεζόν θα είναι κοντά μας. Να δείξουν ταλέντο τους».

Για τον κόσμο:
«Να τους ευχαριστήσω που έρχονται κοντά στην ομάδα. Αυτοί που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο είναι οι ποδοσφαιριστές. Στόχος μας είναι να γεμίσουμε το γήπεδο ασφυκτικά. Να αγκαλιάσουν .ολη αυτή την προσπάθεια που γίνεται από όλους μας».
Απόδοση: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου