Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Απίστευτη ανακοίνωση Καλλιθέας: Το μάτς ήταν στημένο!

Για άτομα που έχουν βρει πόρους από το στοίχημα, για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε λόγο η Καλλιθέα, σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με όσα έγιναν στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Πρόκειται για το παιχνίδι, στο οποίο η Καλλιθέα προηγήθηκε με 1-3 στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε με 4-3.

Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» επικρότησαν τη στάση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια έρευνας για το παιχνίδι, μετά τις καταγγελίες του γενικού αρχηγού της ομάδας αμέσως μετά το ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα και την κλήτευση του γενικού αρχηγού μας προς παροχή εξηγήσεων.

Η πεποίθησή μας είναι ότι ο αγώνας της ομάδος μας με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά ήταν κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρει στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα ουσιαστικά πληρώνει το τίμημα της άκαμπτης στάσης που έχει τηρήσει. Δεν θέλησε, ούτε σε περίεργες συμπράξεις να συμμετάσχει, ούτε τις αρχές της να εκποιήσει.

Αναμένουμε το πόρισμα των αρμοδίων αναφορικά με τις στοιχηματικές αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα και εκφράζουμε τη θλίψη μας, γιατί χρειάστηκε ο αγώνας αυτός για να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι τι ακριβώς συμβαίνει και που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου