Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Οικονομικές ντόπες της διοίκησης στους παίκτες του Αιγινιακού!

Ποιο μήνυμα έστειλε στους παίκτες τού Αιγινιακού ο τεχνικός διευθυντής Θόδωρος Θεοδωρίδης
Εκτός από τη δουλειά στο τακτικό κομμάτι ο Κώστας Νικολαΐδης είχε ποντάρει πολλά και στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του πριν από τους δύο κερδισμένους «τελικούς» τού Αιγινιακού με τη Σπάρτη και τον Πανσερραϊκό.

Αυτές οι ενέσεις ηθικού συνεχίστηκαν και από την πλευρά της διοίκησης την οποία εκπροσώπησε ο Θόδωρος Θεοδωρίδης. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ενημέρωσε τους παίκτες ότι μετά τις πρόσφατες πληρωμές θα ακολουθήσει νέα καταβολή μισθών και την ερχόμενη εβδομάδα, τους ευχαρίστησε για την πλάτη που έβαλαν στα δύσκολα και ζήτησε τη νίκη στο νέο κρίσιμο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (29/4, 17:00, «Γ. Παραλυκίδης»).

«Θέλω το μυαλό σας να είναι στο ματς με την Αναγέννηση και μη σας νοιάζει τίποτα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πληρωθείτε ξανά μισθό. Θέλω να σας ευχαριστήσω, γιατί στις δύσκολες στιγμές δεν δημιουργήσατε προβλήματα» ανέφερε στο μήνυμά του ο Θεοδωρίδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Στέφανος Πολύζος έδειξε στη συμμετοχή του ως αλλαγή κόντρα στον Πανσερραϊκό ότι έχει επανέλθει πλήρως και διεκδικεί πλέον θέση βασικού. Ο Κώστας Νικολαΐδης δεν υπολογίζει τους λαβωμένους Παντελή Αντωνιάδη και Θωμά Παπαδόπουλο που χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου