Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ο Ε.Ο.Σ. Βροντούς-Πεζοπορία στο Πάικο, με τα υπέροχα δάση οξυάς

Κυριακή 15  Απριλίου   2018
Ο Ε.Ο.Σ. Βροντούς καλεί τα μέλη και τους φίλους του, για πεζοπορία στο Πάικο, την Κυριακή 15/4/2018. Η αναχώρηση θα γίνει από την Κατερίνη, από τον Μασούτη – δίπλα στην νέα Εφορία Κατερίνης – με ώρα αναχώρησης 7.00 π.μ . Η μετάβαση θα γίνει με δικά μας ΙΧ. Αρχικός προορισμός η πόλη των Γιαννιτσών – 80 χιλ. από την Κατερίνη – εκεί στο πρώτο φανάρι θα μας περιμένει φίλος ορειβάτης( οδηγός μας) από τον ΦΟΣ Γιαννιτσών. Στην συνεχεία, θα πάρουμε τον δρόμο που οδηγεί για το χωριό Ελευθεροχωρι ( 13 χιλ μακριά ) και συγκεκριμένα θα καταλήξουμε στην θέση Κεραίες .

Η διαδρομή μας …
Η διαδρομή είναι κυκλική, ξεκάνει από την θέση Κεραίες ( υψομ 480μ. ) Ελευθεροχωρίου, ακολουθώντας το Ρωμαϊκό μονοπάτι μέχρι την στη θέση Αλώνι ( 45 λ. από την αφετηρία μας ) , εκεί στρίβει αριστερά για το Μυστήριο μονοπάτι, για να καταλήξει στην κορυφή Ορόσημο ( 1,100Μ ). Η επιστροφή θα γίνει από την άλλη πλευρά του βουνού .

Υψομετρική διαφορά 600μ , Κυκλική διαδρομή
Ώρες πεζοπορίας : 3+2 = 5
Θα κινηθούμε όλοι μαζί , μια ομάδα .
Νερό , δεν υπάρχει κατά μήκος της διαδρομής, φροντίστε να έχετε 1.5 λίτρο.
Η διαδρομή δεν ενδείκνυται για παιδιά.

Για τον καλύτερο συντονισμό, όσοι δεν διαθέτουν ΙΧ , να ενημερώσουν,  για να δούμε πως θα βολευτούμε …

Φαγητό στη πόλη των Γιαννιτσών.

Πληροφορίες :  Γιώργος 6973 804843

 Κόστος συμμετοχής στη πεζοπορία – συνδρομή : το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη είναι 5 ευρώ. Για όποιον επιθυμεί να γίνει μέλος του ΕΟΣ Βροντούς, η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ (αφού συμπληρώσει και την αντίστοιχη αίτηση εγγραφής στο σύλλογο) . Επίσης παρακαλούνται τα παλιά μέλη, των οποίων η συνδρομή έληξε να φροντίσουν να την ανανεώσουν …Για να επιβιώσει ο σύλλογος που όλοι αγαπάμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου