Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ο Εθνικός Κατερίνης τιμά τους κυπελλούχους Ερασιτεχνών Ελλάδος ποδοσφαιριστές του!

Μια τιμητική εκδήλωση με όμορφες συγκινητικές στιγμές επιφυλάσσει για την κυπελλούχο ομάδα του της περιόδου 1996, όταν ο ιστορικός Εθνικός Κατερίνης κατέκτησε το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ερασιτεχνών Ελλάδος στο γήπεδο του Εύοσμου στη Θεσσαλονίκη.
Την Κυριακή 29 Απριλίου (την άλλη Κυριακή) θα συγκεντρωθούν οι παίκτες εκείνης της ομάδας στο γήπεδο του Σταθμού και θα αγωνισθούν με αντίπαλη τη σημερινή ομάδα του Εθνικού που κέρδισε την άνοδο της επάξια και την επιστροφή της στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.
Στη συνέχεια όλοι μαζί θα μεταφερθούν στη γνωστή ταβέρνα της περιοχής μας "ΚΑΜΙΝΙ" όπου και θα γευματίσουν, δίνοντας έναν οικείο και διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση. Ένα κομμάτι της πολύχρονης και μακρόχρονης στο Πιερικό ποδόσφαιρο ομάδας του Εθνικού Κατερίνης, θα συνευρεθεί με το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, με προτροπή του Άκη Τσαουσίδη. Του ανθρώπου που όπως τότε που πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου με τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού, έζησε στη συνέχεια τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας του Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Δ΄και την Γ΄εθνική κατηγορία.

Καλούνται λοιπόν να παρευρεθούν στις 10.00΄το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου (ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.00΄) στο γήπεδο του Εθνικού στον Σταθμό οι ποδοσφαιριστές:
Αντώνης Παπαδημητρίου, Γρηγόρης Σαββίδης, Παύλος Φυτόπουλος, Βαγγέλης Γιάγκου, Γιώργος Στέκας, Τίμος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Βούλγαρης, Δημήτρης Παπούλας, Γιώργος Σοφιανίδης, Λευτέρης Φωτιάδης, Κώστας Ιωαννίδης, Δημήτρης Κόντης, Νίκος Αστερίου, Βαγγέλης Μαστορίδης, Δημήτρης Ρωμανίδης και Μπάμπης Πεΐδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου