Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το Πάσχα

Το ανέσπερο Αναστάσιμο Φως, εύχομαι να φωτίσει τις ζωές μας και το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης να απομακρύνει προβληματισμούς, αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα απογοήτευσης και θλίψης και να μας υπενθυμίζει ότι μετά από κάθε Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση.
Εύχομαι με την Ανάσταση του Θεανθρώπου να επέλθει η ψυχική μας ανάταση που τόσο έχουμε ανάγκη και το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, να καθοδηγήσει τις πράξεις μας, πάντα με αίσθημα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Από τα  Πάθη, τη Θυσία και την Ανάσταση του Θεανθρώπου, μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε, προκειμένου να βρούμε το δρόμο της ανάπτυξης και της προοπτικής για τον τόπο μας, να τονώσουμε την  εθνική μας αυτοπεποίθηση και ενωμένοι να συμβάλλουμε για  να σημάνει ανάσταση των προσδοκιών του λαού και απαρχή ενός νέου ξεκινήματος για την πατρίδα μας.

Η Ανάσταση που όλοι αναμένουμε, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, εύχομαι να χαράξει και μια αναστάσιμη πορεία για την Ελλάδα, με ευημερία, πρόοδο και ανάπτυξη, που θα διασφαλίζει αξιοπρεπή διαβίωση και ίσες ευκαιρίες στους συμπολίτες μας, στο πλαίσιο μιας κοινωνίας αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Η θυσία του Θεανθρώπου ας αποτελέσει φάρο ελπίδας, αγάπης, ειρήνης και ανάσταση ελπίδας για την κοινωνία, για έναν κόσμο ειρηνικό, ευτυχισμένο και δημιουργικό, με καλύτερη ποιότητα ζωής για τους πολίτες και κυρίως με το βλέμμα στραμμένο σε όσους μας χρειάζονται.

Καλή Ανάσταση
Χαρούμενο Πάσχα

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σοφία Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου