Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

«Θέλω να συνεχίσουμε με το ίδιο οικογενειακό κλίμα την προσπάθεια μας»

Το μήνυμα τού προπονητή Κώστα Νικολαΐδη και η υπόσχεση των ποδοσφαιριστών τού Αιγινιακού - φιλικό με τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας
Εκτός από την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις ο προπονητής τού Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδης προσπαθεί να επιτύχει και τη μέγιστη συσπείρωση της ομάδας στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

«Καταλαβαίνετε φαντάζομαι πόσο σημαντικός είναι ο μήνας που διανύουμε για να πετύχει την παραμονή της η ομάδα. Να ξέρετε ότι σας εμπιστεύομαι 100% και γνωρίζω πολύ καλά ότι βάλατε πλάτη και στο οικονομικό θέμα, όταν χρειάστηκε τη φετινή χρονιά. Οι θυσίες που έχετε κάνει θα ανταμειφθούν και θα βγουν σε καλό για την ομάδα.
Βλέπετε ότι η νέα διοίκηση είναι κοντά μας. Θα έχουμε και πληρωμές από τη νέα εβδομάδα. Θέλω να συνεχίσουμε με το ίδιο οικογενειακό κλίμα την προσπάθεια μας» ανέφερε στο μήνυμά του ο τεχνικός του συλλόγου της βόρειας Πιερίας.

Από την πλευρά τους οι παίκτες υποσχέθηκαν ότι «δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία χαμένη. Θα κάνουμε τις νίκες που χρειάζονται για να σωθεί η ομάδα. Είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε».

Από κει και πέρα ο Αιγινιακός έκλεισε φιλικό παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας για το Σάββατο 14 Απριλίου στις 17:00 στο «Γ. Παραλυκίδης». Σημειωτέον με βάση το πρόγραμμα της Football League η ομάδα θα κερδίσει στα χαρτιά τους βαθμούς από το ματς με τη Βέροια.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου