Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

"Χρειαζόμαστε άμεσα τη συμπαράσταση όλων των Ηρακλειδέων. Ο Ηρακλής επιστρέφει"!

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησαν οι διοικούντες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.
Για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή μίλησαν στην απολογιστική συνέντευξη τύπου οι διοικούντες των «κυανόλευκων», τονίζοντας πως ο Ημίθεος θα επιστρέψει καθαρός και δυνατός.

Aναλυτικά όσα δήλωσαν στην απολογιστική συνέντευξη τύπου:

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης:
«Πρώτον, το θέμα με το υπόμνημα του Παλαιοχωρίου θεωρείται ήδη λήξαν, καθώς δεν διατηρεί η συγκεκριμένη ομάδα κανένα έννομο συμφέρον για μία τέτοια κίνηση, η αρμόδια επιτροπή θα μας ανακηρύξει πρωταθλητές και θα λάβουμε κανονικά μέρος στα μπαράζ. Δεύτερον, εκφράσαμε από την πρώτη στιγμή την αντίθεσή μας στα όσα συμβαίνουν στη Λίγκα με το θέμα των αδειοδοτήσεων και την προσπάθεια να βοηθηθεί ο Παναθηναϊκός με αλλαγή της ποινής για μη αδειοδότηση, καθώς επιχειρείται να στηθεί το ίδιο σκηνικό με το 2011, όταν πρώτα έριξαν τον Ηρακλή και έπειτα προχώρησαν σε αλλαγή ποινής. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί και πάλι το ίδιο. Κάναμε και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο για τη μέχρι τώρα συμπαράστασή του και αναμένουμε ακόμη μαζικότερη στήριξη ενόψει των μπαράζ και του στόχου της ανόδου, καθώς αυτός ο Ηρακλής είναι ομάδα του κόσμου του».

Όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα των «κυανόλευκων» ο υπεύθυνος των οικονομικών της διοίκησης Κώστας Ιωακειμίδης δήλωσε:

«Θα αναφερθώ σε γενική καταγραφή της οικονομικής κατάστασης. Στα τέλη Ιανουαρίου τα έσοδα ήταν στα 105.000 ευρώ και οι δαπάνες στα 100.000.

Σε σύνολο εξαμήνου τα έσοδα ήταν στο επίπεδο των 210.000, από τις εξής πηγές: 75.000 από διαρκείας, 61.070 από εισιτήρια, 20.100 από χορηγίες, 11.500 από τη λίστα των μελών, που συμβάλλουν με τα 50 ευρώ, 3.000 από δανεισμό μέσω των μελών του συμβουλίου, από τον χορό του Συλλόγου 3.600 και από λοιπές πηγές 2.900 ευρώ. Ο Γυμναστικός Σύλλογος καλύπτει το συμβόλαιο του Κουρέλλα, δίνοντάς μας 400 ευρώ μηνιαίως.

Στο πρώτο τρίμηνο για πληρωμές καταβάλαμε 104.260 ευρώ και στο δεύτερο 105.000.

Για τους ποδοσφαιριστές καταβάλαμε 67.000, για προσωπικό 27.500, για μεταγραφές 19.000, για ξενοδοχείο 7.200, ενώ για έξοδα αγώνων 35.000 ευρώ. Στη ΔΥΟ Κατερίνης καταβάλαμε 2.100, στην ΕΠΟ για πρόστιμα καρτών 700, για αμοιβές δικηγόρων 1.100, για χειρουργεία παικτών 3.000 και 27.700 για λειτουργικά έξοδα των εγκαταστάσεών μας και των διαμερισμάτων των παικτών.

Έχουμε, συνεπώς, μια απόκλιση 3.000 ευρώ περίπου, προκειμένου να φτάσουμε σε πλήρες ισοζύγιο.

Κανείς δεν ανέμενε στην αρχή της προσπάθειας ότι θα φτάσουμε σε ένα τόσο μεγάλο μπάτζετ, αλλά ο κόσμος του Ηρακλή θα πρέπει να είναι περήφανος για ό,τι προέκυψε, καθώς έγινε με μεγάλο νοικοκυριό και διαφάνεια.

Θα πρέπει να επισημάνω ότι χρειαζόμαστε άμεσα τη συμπαράσταση όλων των Ηρακλειδέων, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της ομάδας ενόψει των μπαράζ, καθώς υπολογίζεται ότι θα χρειαστούμε περί τις 50.000 ευρώ και αυτή τη στιγμή στο ταμείο έχουμε μηδέν…

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γ.Σ. και τους οργανωμένους οπαδούς για τη συμβολή στην προσπάθεια, όλους τους διοικητικούς συνεργάτες μου, τους προπονητές μας, Σάκη Αναστασιάδη και Σπύρο Μπαξεβάνο, όλους τους ποδοσφαιριστές μας και τους εκπροσώπους του Τύπου για την άριστη συνεργασία και τη συμβολή τους.

Θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια των μίνι διαρκείας για τα μπαράζ, που θα κοστίζουν 50 ευρώ για την κεντρική κερκίδα, 30 για την κερκίδα της θύρας 13 και για τους οργανωμένους οπαδούς μας στο πέταλο της θύρας 10 θα κοστίζουν 20 ευρώ».

Τέλος ο βετεράνος άσος και διοικητικός σύμβουλος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου πρόσθεσε:

«Αυτός ο Ηρακλής δεν χρωστά πουθενά και αυτό είναι το πλέον σημαντικό στην προσπάθειά μας. Θέλουμε τη μαζική παρουσία του κόσμους μας στα τρία παιχνίδια των μπαράζ στο Καυτανζόγλειο, για λόγους ηθικής συμπαράστασης προς την ομάδα, αλλά και άμεσης οικονομικής ανάγκης.

Πραγματοποιήσαμε το πρώτο βήμα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τώρα απομένει το μεγάλο β΄λημα της ανόδου μέσω των μπαράζ.

Αυτή η ομάδα έχει, πλέον, αποκτήσει το DNA του Ηρακλή και αυτό είναι το πολύ αισιόδοξο μήνυμα. Πολλή δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα έχει κάνει ο Τάσος Κατσαμπής. Αν ήξερα ότι αυτή προσπάθεια απαιτεί τόσο μεγάλη μέριμνα και κόπο δεν θα αναλάμβανα αυτήν την ευθύνη. Όλοι, όταν παίζουν με τον Ηρακλή, κάνουν τα πάντα για να τον κερδίσουν.

Διοικητικά, έχουμε κάνει και θα κάνουμε τα πάντα, για να προστατέψουμε την ομάδα σε όλους τους τομείς και προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με διάφορες δηλώσεις κάποιων γραφικών παραγόντων…

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας στα μπαράζ. Έχουμε υπέροχο γήπεδο, ο καιρός, πλέον, είναι εξαιρετικός, τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα και τη συμπαράσταση και οφείλουμε όλοι μαζί να τους βοηθήσουμε στην προσπάθεια που καταβάλλουν, κουβαλώντας το βάρος αυτής της φανέλας.

Δεν κοιτάμε την επόμενη μέρα. Τώρα είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο της ανόδου. Μια ομάδα όπως ο Ηρακλής, έχοντας νοικοκυρευτεί οικονομικά, είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει επενδυτές και εμείς είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε σαφέστατη εικόνα για το Σωματείο σε κάθε ενδιαφερόμενο».
Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου