Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος: Οι αξίες φαίνονται στα δύσκολα! Σας ευχαριστώ πολύ!

Την αξία των ανθρώπων της ομάδας του εξυμνεί στο ευχαριστήριο του προς την διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας ο Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Πιερίας, τραυματίσθηκε και υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς, η οποία πήγε πολύ καλά και πλέον αναρρώνει πρίν μπεί στο στάδιο της αποθεραπείας του.
Οι άνθρωποι του συλλόγου της Πιερίας, στάθηκαν απο το πρώτο λεπτό του τραυματισμού του δίπλα του και γι αυτό θέλησε να τους ευχαριστήσει:

"Οι αξίες των ανθρώπων, των ομάδων, όλων γενικότερα, φαίνονται στις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουν. Στα εύκολα όλα καλά είναι...
Γι αυτό το λόγο και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας μου, γιατί απέδειξαν αυτό που απο την αρχή κατάλαβα όταν πρωτοήρθα στην Καρίτσα. Ότι δηλαδή πρόκειται για πραγματικούς κύριους, για σωστούς ανθρώπους και παράγοντες, που είναι κοντά σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα!
Και το αποδεικνύουν αυτό με πράξεις και όχι με λόγια, αφού στάθηκαν δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή που αντιμετώπισα το πρόβλημα του τραυματισμού μου.

Παρά τον τραυματισμό μου, ακόμη και τώρα που αναρρώνω και δεν περνάω και τις καλύτερες στιγμές μου, αισθάνομαι πολύ ωραία που είμαι μέλος της Καριτσιώτικης ομάδας και ειλικρινά ανυπομονώ να επιστρέψω δυνατότερος για να τους ευχαριστήσω και με τις εμφανίσεις μου στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου