Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΠΙΕΡΙΑ-Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης, που δραστηριοποιούνταν στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης.
Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (2 Απριλίου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, συνελήφθησαν 5 ημεδαποί ηλικίας 63, 36, 30, 28 και 27 ετών, για σύσταση συμμορίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμη 3 ημεδαποί ηλικίας 52, 30, 29 ετών, επίσης μέλη του κυκλώματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι έχοντας διακριτούς ρόλους, τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2017, δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης, στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης.
Σε αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
- ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 7,8 γραμμαρίων,
- 26 ναρκωτικά δισκία,
- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
- ένα στιλέτο και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι,
- πλαστικό φιαλίδιο με μεθαδόνη σε υγρή μορφή,
- μικροποσότητα κάνναβης,
- 2.310 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων,
- χρηματικό ποσό 60 ευρώ
- 7 κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμη 41 άτομα ηλικίας από 19 έως 51 ετών, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε προμηθεύτηκαν ποσότητες ηρωίνης από τα μέλη της συμμορίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου