Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους μαθητές του Γυμνασίου Μακρυγιάλου και στη Διευθύντρια, Ευαγγελία Κανάλη, για τη διοργάνωση του Συνεδρίου Μαθητικής Δημοσιογραφίας

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές του  Γυμνασίου Μακρυγιάλου και στη Διευθύντρια,  κ. Ευαγγελία Κανάλη, για την επιτυχημένη διοργάνωση του Συνεδρίου Μαθητικής Δημοσιογραφίας στην Κατερίνη, στο οποίο συμμετείχαν 77 καθηγητές από 17 Γυμνάσια και Λύκεια της Πιερίας και 302 μαθητές-δημοσιογράφοι.

Συγχαίρω όλους τους συμμετέχοντες, μαθητές και καθηγητές, όσο και τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Μακρυγιάλου, κ.  Ευαγγελία Κανάλη, που για άλλη μια φορά απέδειξαν δημιουργικότητα, ικανότητα, επαγγελματισμό και με μεράκι, έμπνευση και ζήλο ένωσαν τα ταλέντα τους και διοργάνωσαν άρτια το συνέδριο μαθητικής δημοσιογραφίας που δίκαια απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και που ευελπιστώ να καταστεί θεσμός.

Ιδιαίτερα, συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν στη Διευθύντρια, κ. Ευαγγελία Κανάλη, για τη συνεχή στήριξη των παιδιών αλλά και για την ειλικρινή αγάπη με την οποία τα περιβάλλει, τα καθοδηγεί και τα ενθαρρύνει να ανακαλύπτουν δρόμους γνώσης, επικοινωνίας και έκφρασης.

Από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζω και ενθαρρύνω παρόμοιες πρωτοβουλίες μέσα από τις οποίες οι μαθητές ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους, αναδεικνύουν τις ικανότητές τους, παρουσιάζουν τα ενδιαφέροντά τους, εξωτερικεύουν ανησυχίες και προβληματισμούς, επικοινωνούν, εκφράζονται και εξελίσσονται.

                                      Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Σοφία Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου