Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Αετός Καταλωνίων-Δημήτρης Λάζος: Δεν μας χαρίστηκε κανείς!

Ένα από τα καλύτερα και ανερχόμενα ταλέντα της Πιερίας είναι αναμφισβήτητα ο Δημήτρης Λάζος.
Ο 20χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός του Αετού Καταλωνίων σε δηλώσεις του στο pamespor.gr, στάθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, τις προσωπικές του φιλοδοξίες, τη βοήθεια του προπονητή του  αλλά και την στήριξη των  φιλάθλων.

«Ο Αετός αγωνίζεται με ψυχή και δύναμη σε όλα τα παιχνίδια και μάλιστα με τον ίδιο κορμό από την προηγούμενη σεζόν ενώ η προσθήκες ήταν λίγες. Παρόλο που το χωριό απέχει από την Κατερίνη 22 χιλιόμετρα όλα τα παιδιά προπονούνται για το καλύτερο, στους αγώνες δεν μας χαρίστηκε κανείς, ότι κάναμε το κάναμε με την προσπάθειά μας, η ομάδα σώθηκε σχετικά γρήγορα, το κλίμα είναι άριστο, Διοίκηση – Προπονητής – Παίκτες είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια».

 Τα ποδοσφαιρικά του σχέδια:

«Από μικρός είχα το μικρόβιο για ποδοσφαιριστής και σίγουρα θέλω μέσα από την προσπάθεια και τη δουλειά να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται ώστε να πάρω μεταγραφή σε επαγγελματική ομάδα που είναι και το όνειρό μου. Είμαι άτομο υψηλών στόχων και αισιόδοξος για το μέλλον».

Για τον προπονητή του:

«O Xρήστος Παπαγιάννης, συμπαίκτης μέχρι πέρυσι και νυν προπονητής, με βοήθησε πάρα πολύ, στάθηκε δίπλα μου παρότι ένας τραυματισμός μου στοίχισε  την προετοιμασία, με στήριξε ψυχολογικά  και όταν επέστρεψα στις προπονήσεις, ενώ έχει μεγάλο μερίδιο στην πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του Αετού σε αυτή τη δύσκολη χρονιά».

Τέλος, για τους φιλάθλους του Αετού:

«H παρουσία και βοήθεια του φίλαθλου κοινού μας είναι συγκλονιστική τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου