Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και στην προσπάθεια που κάνουν!

Ο Κώστας Νικολαϊδης μίλησε για τον ζήλο των ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού και τη νίκη που τους δίνει το κουράγιο να συνεχίσουν. Ο προπονητής του Αιγινιακού μίλησε για τη σημασία της νίκης κόντρα στην Σπάρτη και την προσπάθεια που πρέπει να κάνει η ομάδα τους μέχρι το τέλος για να φτάσει στη σωτηρία.

Οι δηλώσεις του Κώστα Νικολαϊδη στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Σπάρτη.

«Σίγουρα ήταν πολύ αγχωτική νίκη και φάνηκε και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Μπορεί να συμφωνήσω με τον αντίπαλο προπονητή πως ο αντίπαλος μπορεί να ήταν καλύτερος σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αλλά ο Αιγινιακός έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη και ανταμείφθηκε για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είχαμε πολύ μεγάλη πίεση από συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα. Είναι τρεις βαθμοί που μας δίνουν το δικαίωμα να συνεχίσουμε. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, στην προσπάθεια που κάνουν και γνωρίζω πως θα συνεχίσουμε όλοι με τον ίδιο ζήλο. Είμαστε 18 ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τρεις άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα και πρέπει να δικαιωθούν όλοι για αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη (25/4) και εμείς από αυτή την στιγμή έχουμε στη σκέψη μας αυτό το παιχνίδι. Κρατάμε την προσπάθεια και με αυτή πιστεύω πως θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία».
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου