Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Νέα δικαίωση Πέτρου Παπαπέτρου και των τριών ακόμη διεθνών μας διαιτητών-Άλλο ένα ηχηρό χαστούκι απο το ΑΣΕΑΔ

Νέα δικαστική νίκη των τεσσάρων διαιτητών στην υπόθεση κατά της ΕΟΚ
Οι τέσσερις Έλληνες διαιτητές που σφυρίζουν στην Euroleague προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ και δικαιώθηκαν, κερδίζοντας μία ακόμα δικαστική «νίκη» απέναντι στην ΕΟΚ.

Καλά κρατεί η κόντρα των τεσσάρων διαιτητών με την ΕΟΚ. Οι Γκόντας, Παπαπέτρου, Κορομηλάς και Φούφης, που σφυρίζουν στην Euroleague, προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή που τους είχε επιβληθεί από την ΚΕΔ/ΕΟΚ.
Το ΑΣΕΑΔ ενημέρωσε πως δικαίωσε τους τέσσερις διαιτητές, καθώς η τιμωρία κρίθηκε μη νόμιμη και ουσιαστικά καταργεί το άρθρο στον κανονισμό πρωταθλήματος της ΕΟΚ, σύμφωνα με το οποίο οι διαιτητές υποχρεούται να ζητούν άδεια να σφυρίζουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Την Μεγάλη Τετάρτη (04/04) αναμένεται να γίνει γνωστό και το σκεπτικό της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, το οποίο για μία ακόμα φορά δικαίωσε τους τέσσερις διαιτητές που σφυρίζουν στην Euroleague, στην κόντρα τους με την ΕΟΚ.
www.sdna.gr

Άλλο ένα ηχηρό χαστούκι
Κανείς δεν είδε και δεν άκουσε ότι οι Ευρωλιγκαίοι διαιτητές πέτυχαν άλλη μια νίκη στο ΑΣΕΑΔ επί του Γιώργου Βασιλακόπουλου;
Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: Ή έχουν εκλείψει οι ρεπόρτερ, ή ο φόβος φυλά τα έρημα και κανείς (πλην ελαχίστων) δεν γράφει ειδήσεις που θα στεναχωρήσουν τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Επειδή είναι… Μεγάλη Εβδομάδα θα δεχθούμε το πρώτο, αλλά δεν είμαστε τόσο… καλοί, ώστε να αποσιωπήσουμε κι εμείς τη νέα (μεγαλύτερη από ποτέ) ήττα του προέδρου της ΕΟΚ από τους Ευρωλιγκαίους διαιτητές.

Οι «γκρίζοι» δικαιώθηκαν από το ΑΣΕΑΔ, το οποίο εξαφάνισε την ποινή των 60 ημερών που τους είχε επιβληθεί. Τσάμπα κόπος από τους νομικούς της ΕΟΚ, τους παράγοντες, τους παρατρεχάμενους και τα «παπαγαλάκια», να λένε τόσο καιρό «περιμένετε να δείτε και την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, μην βιάζεστε». Περιμέναμε, την είδαμε, την απολαύσαμε κι εμείς έχουμε τη διάθεση να τη γράψουμε. Άντε να δούμε τι θα κάνουν οι άλλοι…

Γιατί χαρακτηρίζουμε ως μεγαλύτερη τη σημερινή ήττα του Γιώργου Βασιλακόπουλου; Επειδή η απόφαση για την τιμωρία των 60 ημερών στους διαιτητές της Ευρωλίγκας είχε την υπογραφή του Δ.Σ. της ΕΟΚ. Δηλαδή, για να καταλαβαίνουν κι αυτοί που δεν είναι μυημένοι, δεν μπορούν τώρα να ισχυριστούν «φταίει ο Συμεωνίδης», «φταίει η ΚΕΔ», «εμείς δεν γνωρίζαμε».

Αυτή τη φορά οι δημογέροντες έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους, σε μια απόφαση που μπορεί να αξιοποιηθεί από τους τέσσερις (Σπύρο Γκόντα, Ηλία Κορομηλά, Γιάννη Φούφη και Πέτρο Παπαπέτρου), ή όποιον από αυτούς επιλέξει να διεκδικήσει τα διαφυγόντα κέρδη μέσω των ελληνικών δικαστηρίων.

Για ενδεχόμενη κίνηση των «γκρίζων», που θα έχει να κάνει με συκοφαντική δυσφήμιση, διαφυγόντα κέρδη, προσβολή της προσωπικότητας και μια σειρά από τέτοια νομικής υφής θέματα, οι γνωρίζοντες λένε πως η απόφαση της ΕΟΚ (την οποία κατέρριψε το ΑΣΕΑΔ) είναι… βούτυρο στο ψωμί. Εμείς, που δεν είμαστε νομομαθείς, λέμε αυτό που λέει κι ο λαός: Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.

Αυτό, πάντως, που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει είναι πως καθημερινά η ηγεσία της ΕΟΚ δέχεται απανωτά χτυπήματα. Οσάκις ένα θέμα πηγαίνει στα δικαστήρια (αθλητικά και μη), το ματς είναι… διπλό από πούλια, που θα λέγαμε και στο τάβλι. Άλλη μια ένδειξη πως για τους δημογέροντες η άμμος στην (παραγοντική και μόνο) κλεψύδρα σώζεται. Κι όταν σωθεί, άντε να δούμε ποιος από αυτούς θα σωθεί…
Πηγή: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου