Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Η σέλφι της ...παραμονής!

Η νίκη στον Κορινό επι του Θερμαϊκού με 2-0, σημαίνει και παραμονή για την ομάδα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου. Μετά απο μια φοβερή χρονιά στη διοργάνωση του κυπέλλου στην οποία κατάφερε να παίξει στον τελικό της ΕΠΣ Πιερίας και στη συνέχεια ώς φιναλίστ να εκπροσωπήσει και την Πιερία στον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, ήρθε και η παραμονή στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, που σηματοδοτεί την εκκίνηση της προσπάθειας για τη νέα περίοδο.

Έτσι το βλέπουν οι άνθρωποι του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου που πραγματικά κάνουν τα πάντα για την ομάδα τους και έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που σε όλα της τα επίπεδα, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην περιοχή μας

Τόσο οι ακαδημία ποδοσφαίρου, όσο και η νεανική ανδρική ομάδα του συλλόγου, βαδίζουν στην σωστή οδό ώστε το παρόν και το μέλλον να γράψουν μια λαμπρότερη ιστορία αυτήν του παρελθόντος. Ήδη το εγχείρημα λειτουργεί αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Εθνικός, αγωνίστηκε σε τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας και η διάκριση αυτή του έδωσε (σε συνδυασμό με την μή συμμετοχή της ΑΕ Καρίτσας)  και στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος.

Μετά την παραμονή και η σέλφι λοιπόν, για την ομάδα του Ν. Κεραμιδίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου