Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Σε νέο ρόλο ο Σάββας Τοπαλίδης που πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τον Αιγινιακό!

Σε νέο ρόλο, πιο προωθημένο ως δεξί χαφ, καλύπτοντας το κενό του Θωμά Παπαδόπουλου και παίζοντας με τον Μάρκο Προσκυνητόπουλο στην… πλάτη (μπακ), αγωνίστηκε πρώτη φορά προχθές ο Σάββας Τοπαλίδης, που άνοιξε το σκορ με τακουνάκι, με το παρθενικό φετινό του γκολ. Για τον σημερινό «τελικό» με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ξανά απόντες είναι οι Παπαδόπουλος-Αντωνιάδης, ενώ ο Τσολακίδης, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει κόντρα στα Τρίκαλα.
Οδηγό αποτελεί η νίκη του πρώτου γύρου με τους Σερραίους (1-0 εντός), αλλά και η ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την προχθεσινή νίκη-επάνοδο στις επιτυχίες, μετά από εφτά «στείρες» αγωνιστικές.

«ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ»
Τέλος, ο προπονητής, Κώστας Νικολαϊδης, δήλωσε στο «flnews.gr»: «Ήταν πολύ αγχωτική νίκη, δείξαμε ότι τη θέλαμε παραπάνω και ανταμειφθήκαμε, παρότι σε κάποια σημεία η Σπάρτη ήταν καλύτερη. Είχαμε μεγάλη πίεση από τις σερί αποτυχίες. Πιστεύω πολύ στους παίκτες και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Μας περιμένει δύσκολο ματς με τον Πανσερραϊκό και αισιοδοξούμε ότι θα μείνουμε στην κατηγορία. Όσο για τις καταγγελίες της Σπάρτης, κερδίσαμε ένα σημαντικό ματς και το τελευταίο που θα μας ένοιαζε ήταν να προκαλέσουμε τον αντίπαλο.

Η ανακοίνωση του αντιπάλου ήταν υπερβολική. Σε μια λογομαχία παικτών της Σπάρτης με τον κόσμο πήγαμε να λειτουργήσουμε πυροσβεστικά και αυτό παρεξηγήθηκε. Ήμουν μπροστά, για να χωρίσω, έχω προσωπική άποψη για το συμβάν. Κανείς δεν στράφηκε εναντίον τους, θέλαμε να μπούμε μπροστά, σαν τείχος, για να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Το αποδίδω στην ένταση των στιγμών».
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου