Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Αναγέννηση Κολινδρού-Εθνικός Ν. Τραπεζούντας 5-0 Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι τα "τσακάλια"!

Ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες στον Κολινδρό. Ο Εθνικός είχε τις δικές του καλές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους του Ηλία Μποταΐτη που ήταν πιο εύστοχοι κι έτσι πήραν δίκαια τους βαθμούς της νίκης. Η Αναγέννηση έδειξε πως δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της περιοχής μας.

Στο 18΄ο Παναγιωτίδης θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Κολινδρού και στο 29΄ο Ματζουράκης θα της δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων κάνοντας το 2-0. Έτσι θα πάνε για ημίχρονο στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.

Το δεύτερο ημίχρονο (όπως και στο πρώτο), η πρώτη καλή ευκαιρία γίνεται και γκολ για την Αναγέννηση μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Χνούδα στο 78΄, με το ματς να γίνεται πιο εύκολο για τους γηπεδούχους που σκόραραν άλλες δύο φορές

Στο 55΄ο Τραούδας θα κάνει το 3-0 και στο 63΄η Αναγέννηση θα σκοράρει για 4η φορά με τον Μπαντέ. Το τελικό 5-0 θα διαμορφώσει ο Γκουδάρας, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Διαιτητής ο Φωτιάδης με βοηθούς τους Ντασιόπουλο και Αικ. Πατρή.

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Μοσχίδης (Τραούδας Ν.), Μπαντές, Γκουδάρας, Χρυσάφης (Ορφανίδης), Μυσιούδης, Μποταΐτης, Παναγιωτίδης, Μπουρανής, Ματζουράκης, Τραούδας Α. (Μαυρίδης), Μπατσαράς (Γιαουτζής)

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας (Γιώργος Μπεκιάρης): Ευθυμιάδης, Τερζίδης, Χαρινός, Αντωνιάδης, Λυκίδης, Χνούδας, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος (36΄Λαδένης), Τσικαδέρης (69΄Σύρπης), Εφραιμίδης, Σπυριδωνίδης (52΄Γκανάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου