Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Στην ΕΤ3 σήμερα το Πανσερραϊκός-Αιγινιακός. Η 20άδα της ομάδας της Πιερίας

Με 20 παίκτες μεταβαίνει στις Σέρρες ο Αιγινιακός που ψάχνει το δεύτερο διπλό του στο δρόμο της επιβίωσης. Τον δεύτερο από τους τρεις τελικούς τού Απριλίου δίνει ο Αιγινιακός στις Σέρρες την Τετάρτη 25/4 (15:00 ΕΡΤ3). Μετά τη νίκη κόντρα στη Σπάρτη η ομάδα της βόρειας Πιερίας δοκιμάζεται στον... λάκκο των λεόντων που έχουν επίσης ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία (έπεται η κόντρα με την Αναγέννηση Καρδίτσας).


Ο Αιγινιακός επιζητά το δεύτερο διπλό του στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έχει νικήσει στον αγωνιστικό χώρο μόνο την Παναχαϊκή και στα χαρτιά τον Αχαρναϊκό και τη Βέροια.

Για τη μάχη με τον Πανσερραϊκό ο Κώστας Νικολαΐτης συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν μόνο οι λαβωμένοι Παντελής Αντωνιάδης, Θωμάς Παπαδόπουλος (χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν) και οι νεαροί Κρύπας και Στόικος.

Ετσι την αποστολή απαρτίζουν οι: Τόλιος, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Ανδρικόπουλος, Πετρούσης, Γιαζιτζόγλου, Πέριτς, Γκατσολάρι, Φουρτζίου, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Κούστα, Χότζιτς, Ζούρκος, Μπιλάλι, Προσκυνητόπουλος, Πολύζος Ταουσάνης.

Ο Αιγινιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού ένα βαθμό πίσω από τον Εργοτέλη (ο οποίος όμως θα πάρει δύο διαδοχικά «τρίποντα» στα χαρτιά) και δύο μακριά από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου