Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Νέος Παμβρυακός – Ταύρος Ελάφου 3-1 Πάει για τα πλέι-οφ ο Παμβριακός!

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Νέος Παμβρυακός μετά την εντός έδρας νίκη του επί του Ταύρου Ελάφου με σκορ 3-1 δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Η ομάδα του Γιάννη Συμεωνίδη, με το τρίποντο έφτασε τους 47 βαθμούς, παρέμεινε στην 4η θέση της κατάταξης και ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα play off ανόδου.

Οι Bulls του Χρήστου Βελώνη που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Διαμαντόπουλου στο 85ο λεπτό, οριστικά θα τερματίσουν στην 8η θέση, ενώ η Διοίκηση σχεδιάζει ήδη το πλάνο της για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Νέος Παμβρυακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκε 1-0, τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Τσάτσος με κοντινό πλασέ έπειτα από την πάσα του Δαλάκα στο 27ο λεπτό.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52΄ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Δημ. Τσάτσος έκανε τη σέντρα από θέση δεξιά και ο Γιάννης Δαλάκας  με διαγώνιο σουτ πλασέ στην κίνηση -η μπάλα βρήκε και το δεξί δοκάρι της εστίας του Καρανάτσιου- έγραψε το 2-0.

Άμεσα αντέδρασαν οι φιλοξενούμενοι και ένα λεπτό αργότερα (53΄) μείωσαν το σκορ. Μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Διαμαντόπουλο, ο προωθημένος Στέλιος Πασχόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κατσάρα για να γίνει το 2-1.

Στη συνέχεια ανεβάζοντας  την απόδοσή τους προσπάθησαν για την ισοφάριση δίχως όμως να τα καταφέρουν, καθώς στην καλύτερή τους ευκαιρία αστόχησαν, σε κεφαλιά του Μπανάβα από πλεονεκτική θέση. Με αριθμητικό μειονέκτημα μάλιστα στα τελευταία λεπτά, δέχτηκαν και τρίτο τέρμα, καθώς στο 87΄ ο Σωτήρης Νικολαΐδης (πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή λίγο νωρίτερα) με κεφαλιά ύστερα από τη σέντρα του Ν.Γ. Στραβογιάννη διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Διακουμάκος με βοηθούς τους κ.κ.  Βασιλειάδη και Φτάρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΥΑΚΟΣ (Γιάννης Συμεωνίδης): Κατσάρας, Νατσιός, Βαρμάζης, Χρυσόπουλος, Χ. Αποστολόπουλος, Καραμέλιος, Διον. Τσάτσος (90+1΄ Κ. Νικολαΐδης), Ν.Γ. Στραβογιάννης, Πανάγος (73΄ Σ. Νικολαΐδης), Δαλάκας (90+2΄ Λιλές), Δημ. Τσάτσος (89΄ Ν.Ν. Στραβογιάννης).

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ (Χρήστος Βελώνης): Καρανάτσιος, Πασχόπουλος, Λιανός, Γεωργαντάς (67΄ Χ. Μποστανίτης), Παπαγιαννόπουλος, Γ. Μποστανίτης, Κοσμίδης, Παπαδόπουλος (76΄ Καραγκιοζίδης), Σουρλόπουλος, Χαραλαμπίδης (46΄  Μπανάβας), Μέϊα (46΄ Διαμαντόπουλος).
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου