Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Κεραυνός Μακρυγιάλου-Ακαδημία Κατερίνης 2-1 Με ανατροπή τη νίκη ο Κεραυνός! (φωτο)

Με 2-1 επιβλήθηκε ο Κεραυνός Μακρυγιάλου επι της νεανικής και αξιόμαχης ομάδας της Ακαδημίας Κατερίνης 2006. Οι γηπεδούχοι πιο έμπειροι, κατάφεραν δίκαια να πάρουν τους βαθμούς της νίκης αφού ήταν πιο εύστοχοι στις φάσεις που δημιούργησαν και σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές για να κερδίσουν.

Η ομάδα του Παύλου Φυτόπουλου αιφνιδίασε και κατάφερε να προηγηθεί σε μια αντεπίθεση της στο 10ο λεπτό κάνοντας το 0-1. Ο Κεραυνός θα ισοφαρίσει στο 17΄σε 1-1 και με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος η Ακαδημία θα έχει την ευκαιρία να κάνει το 1-2 όταν σε ανατροπή ποδοσφαιριστή της μέσα στην περιοχή της ομάδας του Μακρυγιάλου, θα δοθεί σωστά το πέναλτι το οποίο όμως δε θα μετατραπεί σε γκολ αφού θα αποκρούσει με πολύ ωραίο τρόπο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και θα κρατήσει το 1-1.

Στο 80΄η ομάδα του Ζαχαρία Παναγιωτίδη θα πετύχει την ανατροπή και με φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και θα πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου