Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Συμμετοχή και επιτυχίες των μαθητών-μαθητριών του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης στον 14ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2018

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων οργάνωσε για μια ακόμη χρονιά με επιτυχία - συμμετοχή 3.700 μαθητών - τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2018, που έλαβε χώρα για την Πιερία στο 1ο ΓΕΛ Κατερίνης.  Το σχολείο μας συμμετείχε ενεργά με 12 μαθητές/τριες: 1) από την Α΄ τάξη: Φώτης Δημήτριος, Χανδόλια Ελευθερία, Μελέτη Ιωάννα, Μάρκου Ελένη, Κιάφα Σοφία, 2) από τη Β΄ τάξη: Μπαρούτη Ειρήνη, Νατσιοπούλου Ευαγγελία, Τκεμπουτσάβα Λίκα, Χατζηκωνσταντίνου Χαρά και 3) από τη Γ ΄τάξη: Ζέττα Στυλιανή, Κυριζάκη Αλεξάνδρα, Μαϊτελλάρι Αλέξανδρος.

Οι μαθήτριές μας της Β΄ τάξης Νατσιοπούλου Ευαγγελία και Χατζηκωνσταντίνου Χαρά κατέλαβαν την 1η και 2η θέση μεταξύ των μαθητριών και μαθητών σε επίπεδο νομού!

Πέρασαν 22 μαθητές/τριες πανελλαδικά από την Α΄ φάση στη Β΄ φάση με τις μαθήτριές μας Νατσιοπούλου Ευαγγελία και Χατζηκωνσταντίνου Χαρά να καταλαμβάνουν την 27η και 29η θέση αντίστοιχα, πλησιάζοντας πολύ κοντά στον στόχο.

Ευχαριστούμε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που έλαβαν μέρος για τη μελέτη και την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον, τόσο ως μαθητές όσο και ως ακαδημαϊκούς πολίτες.

Η Διεύθυνση του σχολείου
Ο Σύλλογος Καθηγητών και
Οι Βιολόγοι του σχολείου
Καμηλάρη Παρασκευή, Πολύζος Αθανάσιος
Πηγή: Πιερική Αλήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου