Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Δίας Α. Δημητρίου-Κεραυνός Μακρυγιάλου 2-1 Με ανατροπή τη νίκη στο 85΄ο Δίας!

ΔΙΑΣ ΑΓΊΟΥ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ 2-1.
Τη δυναμική της έννοιας έδρα έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι ο ΔΊΑΣ συνεχίζοντας το αήττητο στο γήπεδο του για ακόμη ένα παιχνίδι απέναντι στην καλά οργανωμένη και δυνατή ομάδα του Κεραυνού Μακρυγιαλου.

Το ξεκίνημα ήταν νωχελικο για τις δύο ομάδες, με τη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου να βρίσκει τους φίλοξενουμενους πρωταγωνιστές καθώς εκμεταλευτηκαν τους κενούς χώρους,βρέθηκαν αρκετές φορές στην κόντρα, με τον Παπανικολάου ωστόσο να κρατάει το μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φίλοξενουμενους μπήκαν εξίσου δυναμικά και στο '47 έπειτα από κόρνερ, πριν την εκτέλεση του ο Παπανικολάου πραγματοποίησε μια ακόμη εκπληκτική επέμβαση, ο Γκόρα με κεφάλια στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ σε 0-1.

Οι γηπεδούχοι αφού ανακάτεψαν την τράπουλα με εσωτερικές αλλαγές στην διάταξη της ομάδας, ανέβασαν τους ρυθμούς τους και ανέλαβαν αυτοί την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλάζοντας την ροή του αγώνα. Αφού πέρασαν ανεκμετάλλευτες αρκετές καλές στιγμές, στο 70΄ ο Κατσαβακης έφερε το παιχνίδι στα ίσα ξεσηκώνοντας την γεμάτη εξέδρα του γηπέδου, η οποία έδινε επιπλέον ώθηση στις προσπάθειες της ομάδας.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο' 85 με τον Κατσαβακη να μπαίνει για δεύτερη φορά στον παιχνίδι στη λίστα των σκόρερ, έπειτα από ενέργεια του Τσιριμπαση.
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ το οποίο κράτα τους γηπεδούχους αήττητους στην έδρα τους, και σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ντασιόπουλος, Κωστούλας, Μπουλούμη.

ΔΙΑΣ :(Τριανταφυλλου, Μανικας) Παπανικολάου Στ. Κάτσιγιαννης Δ. Τριαντάφυλλου. Καιμακαμης. Μανικας Αν. Κάτσιγιαννης Κ. Μπουρονικος Λ. Τσαουσης. Παλιάρουτας. Τσιριμπασης. Κατσαβακης. Καρακουσης. Γατσιος(89). Ζερβας Δ(85). Ζερβας Αν(54). Κυπαρίσσης(83). Παπανικολάου Δανιήλ.

Κεραυνός : Παπανικολάου Ι. Κωτης. Γκόρα. Ζενουλαρι. Τασχουνιδης. Καλαμπόκας. Κελου. Ντουρακου. Γκόρα. Αργυρόπουλος. Τσελο. Ιωάννιδης. Τζούνι. Ορφανός. Μιχαηλίδης. Παναγιώτιδης. Καραμουχταρης. Καλαμπάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου