Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Αιγινιακός-Σπάρτη 2-0 Γκολ και ...ξύλο στο Αιγίνιο!

Ο Αιγινιακός επικράτησε 2-0 της Σπάρτης σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μετά το τελευταίο σφύριγμα. Ο Αιγινιακός και η Σπάρτη μετά την αφαίρεση βαθμών ήταν σαφώς σε δυσκολότερη θέση και οι τρεις βαθμοί έμοιαζαν επιτακτική ανάγκη και για τους δύο. Τελικά η ομάδα της Πιερίας ήταν εκείνη που πήρε το τρίποντο (2-0) στο «Γ. Παραλυκίδης» χάρη σε δυο γκολ που ήρθαν στην αρχή της αναμέτρησης και στις καθυστερήσεις.

Ο Τοπαλίδης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με ωραίο τακουνάκι και αυτό ήρθε κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, αφού η Σπάρτη ήταν εκείνη που πίεσε από τα πρώτα λεπτά και συνέχισε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Η αστοχία των επιθετικών της Σπάρτης, αλλά και ο Θανάσης Τόλιος που σταμάτησε πολλές φορές τους αντιπάλους του είχαν καταλυτική ευθύνη για να μείνει το μηδέν παθητικό στην εστία του Αιγινιακού. Η αναμέτρηση έκλεισε με ένα γκολ του Σοφιάνη που πήρε την μπάλα από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα της Σπάρτης και την έστειλε στην άδεια εστία στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν σοβαρά επεισόδια στην φυσούνα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και ανθρώπους του πάγκου του Αιγινιακού, τα οποία είχαν μεγάλη διάρκεια και έλαβαν τέλος με την επέμβαση της αστυνομίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κολυτάς (Λασιθίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσιότσος (Μακεδονίας), Θανασιάς (Ηπείρου)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Γκατσολάρι, Τοπαλίδης (77' Ανδρικόπουλος), Σοφιάνης, Ζούρκος (67' Πολύζος), Τσολακίδης (85' Πέριτς)

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης (55' Γραικός), Σάββα, Οικονομόπουλος, Δοδοντσάκης (74' Γουόρντεν), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Δεινόπαπας (65' Μουζακίτης), Φουρτάδο, Ράνος.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου