Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Πανσερραϊκός-Αιγινιακός 1-2 Στις καθυστερήσεις ΕΠΙΚΟ διπλό του Αιγινιακού!

Ο Αιγινιακός στις καθυστερήσεις έκανε το διπλό (2-1) στην έδρα του Πανσερραϊκού, που βλέπει τη σωτηρία... επτά πόντους μακριά. Ο Αιγινιακός παρότι ισοφαρίστηκε λίγο πριν το 90ό λεπτό από γκολ του Ενομό, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει και με τον Σοφιάνη στις καθυστερήσεις πήρε πολύτιμη νίκη με 2-1 σε βάρος του Πανσερραϊκού. Έτσι, έδωσε τη... χαριστική βολή στα Λιοντάρια, τα οποία είναι πολύ πιθανό να μείνουν και χωρίς προπονητή, αφού ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι στα όριά του...
Η γηπεδούχος μπορεί να κράτησε για περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της, αλλά ήταν πάλι φλύαρη και έτσι ο Αιγινιακός στο τέλος του ημιχρόνου (44’) πήρε το προβάδισμα με γκολ του Πέριτς που έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.
Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο, έκαναν ευκαιρίες, με κυριότερη το δοκάρι του Κάκκο στο 53ο λεπτό. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έψαχναν τις αντεπιθέσεις και προσπαθούσαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους, με τον τερματοφύλακα τους, Θανάση Τόλιο να είναι πάλι σε πολύ καλή μέρα. Ο Ενομό ήταν εκείνος που τελικά βρήκε δίχτυα στο 89ο λεπτό σε μια αδράνεια της άμυνας του Αιγινιακού, αλλά η «όποια χαρά» κράτησε για πολύ λίγο.

Στο 93ο λεπτό, ο Σοφιάνης με ωραίο σουτ έπειτα από την ασίστ του Γιαζιτζόγλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Αιγινιακό. Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα της βόρειας Πιερίας μετά την εντός έδρας νίκη επί της Σπάρτης. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός δείχνει να είναι σε αποσύνθεση με όσα έχει βιώσει η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες και βλέπει την παραμονή να απομακρύνεται...

Ο Πανσερραϊκός θα έπρεπε να αγωνιστεί με δέκα ποδοσφαιριστές για τα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά ο διαιτητής Κιοτζένης (Ξάνθης) δεν είδε το χτύπημα του Δούμτσιου στον Πέριτς σε μια μονομαχία «ελληνορωμαϊκής» που είχαν οι δύο τους και έδειξε κίτρινη κάρτα μόνο στον ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού.

ΔIAITHTHΣ: Κιοτζένης (Ξάνθης)
ΒOΗΘΟΙ: Τσακίρης (Δράμας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης (46' Κρητικός), Ποζατζίδης, Ρούσσος, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος (46' Στέβιτς), Ναζίμ (64' Δούμτσιος), Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Πόζογλου, Ενομό.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Γκατσολάρι, Τοπαλίδης (35' Πέριτς), Σοφιάνης, Ζούρκος (76' Πολύζος), Τσολακίδης (82' Ανδρικόπουλος).
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου