Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Αιγινιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1 Στις καθυστερήσεις ο Γιαζιτζόγλου τον βαθμό-χρυσάφι!

Ο Αιγινιακός έσωσε την παρτίδα στο τέλος και απέσπασε ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Η Αναγέννηση Καρδίτσας κρατούσε μέχρι το 90’ σπουδαίο τρίποντο στο Αιγίνιο, όμως ο Αιγινιακός κατάφερε με τέρμα από τα 11 βήματα στο 92’ να φέρει το ματς στα ίσα (1-1) και να σώσει στο τέλος την παρτίδα.
Είχε τις ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου και θα μπορούσε να ισοφαρίσει νωρίτερα.Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο που είχε ελάχιστες ευκαιρίες, η Αναγέννηση Καρδίτσας εκμεταλλεύθηκε τη μία από τις δύο και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 26’, ο Καραγιάννης βρέθηκε τετ α τετ με τον Τόλιο, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 33’, από στατική φάση, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη, ο Χαντζάρας με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλούς. Οι γηπεδούχοι δεν φάνηκαν επιθετικά.



Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία και βρίσκονται στους 36 πόντους χέρι- χέρι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Όμως οι Θεσσαλοί έχουν πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, καθώς είχαν επικρατήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο.

Δυνατά μπήκε ο Αιγινιακός στο δεύτερο μέρος. Θέλησε να αιφνιδιάσει με ένα γρήγορο γκολ, όμως οι επιθετικές προσπάθειες δεν βρήκαν στόχο.  Απείλησε με τους Σοφιάνη (47’), Ζούρκο (54’), αλλά και τον Πετρούση στο 56’, όμως ο Σουντουρά έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή και πρόλαβε πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαιρία και στο 85’, όμως το γκολ της ισοφάρισης (1-1) ήρθε από την άσπρη βούλα στο 92’ σε χέρι του Τζέκου. Ο Γιαζιτζόγλου εκτέλεσε το πέναλτι και έδωσε σημαντικό βαθμό στην ομάδα του. Ο Αιγινιακός θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, χάνοντας διπλή ευκαιρία με τους Λιόλιο και Πολύζο.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Μηναδάκης (Κιλκίς), Νίκζας (Λάρισας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος (52’ Πολύζος), Πετρούσης, Γκατσολάρι (75’ Κούστα), Πέριτς, Σοφιάνης, Ζούρκος, Τσολακίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσίκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Θεοδωράκης (74’ Μπούσδρας), Μπιτέλης, Σταματάκης (58’ Βατουσιάδης), Χαντζάρας, Κονέ (86’ Ντάγκρας), Σουντουρά, Καραγιάννης.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου