Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Πιερικός-Κιλκισιακός 0-0 Βαθμός-σωτηρία για τον Πιερικό!

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι στην Κατερίνη ανάμεσα στον Πιερικό και τον Κιλκισιακό. Ένα αποτέλεσμα που κρατάει την ομάδα της Πιερίας στην κατηγορία ενώ καταδικάζει τον Κιλκισιακό στην πτώση του στα τοπικά πρωταθλήματα. Το παιχνίδι κύλησε με τους γηπεδούχους να επικεντρώνουν τις δυνάμεις τους στο να κρατήσουν το μηδέν και την φιλοξενούμενη ομάδα του Κιλκισιακού να ψάχνει το γκολ.
Τελικά οι Κατερινιώτες πανηγύρισαν την παραμονή στην κατηγορία.
Χωρίς πολλές  σημαντικές φάσεις στο πρώτο μέρος για τις δυο ομάδες, που φάνηκαν επηρεασμένες από την κρισημότητα της συνάντησης. Στο 17΄η πρώτη σημαντική ευκαιρία στον αγώνα και είναι για λογαριασμό του Κιλκισιακού με τον Καθάριο να πλασάρει δυνατά από πλα΄για και τον Παπατολίκα να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο  43΄ο Πιπερτζής θα σουτάρει δυνατά και με τη βοήθεια του αέρα από 30 μ. για να πέσει και να απομακρύνει δύσκολα ο Παπατολίκας.
Στο 44΄από κόρνερ του Μοσχάκη, ο Παλάσκας θα κάνει την κεφαλιά από το ένα μέτρο με την μπάλα να βρίσκει σε παίκτη του Πιερικού και να απομακρύνεται.

Στο 2ο μέρος ο Κιλκισιακός μπήκε με διάθεση να ανεβεί πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 65΄η ομάδα του Κιλκίς θα χάσει την καλύτερη της ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν σε πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα βρεί στο τείχος και θα περάσει  για να τη βρεί λίγο ο Παπατολίκας και να σταματήσει με δύναμη στο αριστερί του κάθετο δοκάρι.
Στο 71΄ο Δρόσος θα ξεφύγει από δεξιά και θα σεντράρει σε κόντρα της φιλοξενούμενης ομάδας, για να πιάσει το μονοκόμματο σουτ ο Μοσχάκης και η μπάλα να καταλήξει στα χέρια του Παπατολίκα.

Διαιτητής της συνάντησης ο Κοτσάνης, με βοηθούς τους Τσακίρη καιΧασιώτη, όλοι απο την ΕΠΣ Δράμας.
Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Παπατολίκας, Κυριλίδης, Βοσνιάδης (72΄Παλιάτσος), Κανταρτζής, Κτιστόπουλος (84΄Τουλίκας), Ηλιάδης, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς, Γκουντρουμπής, Κυπαρίσσης (80΄Χατζηδίμπας), Κραγιόπουλος (57΄ Σαμανίδης)

Κιλκισιακός (Μάκης Βοσνιάδης): Κολιοφούκας, Δρόσος, Καραμπας, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Προβατίδης, Πιπερτζής, Ιορδανίδης (82΄Ραφαϊλίδης), Παπαδημητρίου, Μοσχάκης, Καθάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου