Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Φιλικό Ταύρου Ελάφου με Νέο Παμβριακό στην "olympian sports arena"

Κανονικά και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ταύρου Ελάφου για την Σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Σβορώνου.
Ο Ταύρος θέλει να πάρει τη ρεβάνς για την άδικη ήττα του στον πρώτο γύρο από την ισόβαθμη  Αναγέννηση ώστε να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία ενώ όλοι στο στρατόπεδό του είναι αισιόδοξοι.

Το ματς χαρακτηρίζεται τελικός για τους γηπεδούχους, όπως και αυτά που υπολείπονται μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος -μάλιστα τα εντός έδρας πρέπει πάση θυσία να είναι νικηφόρα-.

Χθες, οι «bulls» του Χρήστου Βελώνη αντιμετώπισαν στις εγκαταστάσεις "olympian sports arena" τον Νέο Παμβρυακό σε φιλικό παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα προπόνησης, με τους τεχνικούς των δύο ομάδων να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους, ενώ τα πολλά τέρματα που σημειώθηκαν εκατέρωθεν δεν έχουν καμία σημασία.


Οι συνθέσεις:

Ταύρος Ελάφου (Χρήστος Βελώνης)
Kαρανάτσιος, Μποστανίτης, Πασχόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Κωστίδης, Μπομπόλης, Ψαριάης, Σουρλόπουλος, Μέϊα, Χαραλαμπίδης, Κοσμίδης, Λιανός, Μαρκάτης, Καραγκιοζίδης, Γεωργαντάς.

Νέος Παμβρυακός (Γιάννης Συμεωνίδης)
Κατσάρας, Δαλάκας, Χρυσόπουλος, Καραμέλιος, Στραβογιάννης, Βαϊνάς, Πανάγος, Φοροζίδης, Τσάτσος Διον., Τσάτσος Δ., Νικολαΐδης, Βαρμάζης.
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου