Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ενδιαφέρον της Ουντινέζε για τον Κώστα Χατζηδίμπα! Θέλουν τον Κατερινιώτη μέσο οι Ιταλοί!

Αισίως τελείωσαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στην Ιταλία με τους αγώνες της elite round. Η πρόκριση δεν ήλθε για την Εθνική παρά τις καλές εμφανίσεις της. Εκεί όμως έλαμψαν με την απόδοσή τους ορισμένοι νεαροί της Εθνικής μας και περιελήφθηκαν στα μπλοκάκια των σκάουτερ πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Επί τη ευκαιρία  και μετά και από δημοσιεύματα του Ελληνικού Αθλητικού τύπου (https://talentabout.gr/2018/03/oi-stoxoi-tis-ountineze/), εμείς κάναμε τη δική μας έρευνα
για τον  Κατερινιώτη αρχηγό της Εθνικής Νέων Κώστα Χατζηδίμπα, που ανήκει στον ΠΑΟΚ και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2018.

Ο διεθνής άσσος, εκτός από το ενδιαφέρον ομάδων της Ολλανδίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, μετά την elite round προστέθηκε και το ενδιαφέρον από την Ιταλία από την ομάδα της Ουντινέζε, και σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να εμφανιστεί ενδιαφέρον και από άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες.
Όπως γίνεται κατανοητό, πολλά τα ταλέντα στη χώρα μας, αρκεί να τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, για  να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν διεθνή καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου