Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Έξι συνεχόμενα μάτς χωρίς ήττα ο Καραϊσκάκης του Σάκη Παπαβασιλείου!

Ο προπονητής του Καραϊσκάκη αναλύει τις σκέψεις του στο Liganews.gr
Εξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να γνωρίσει την ήττα μετρά ο Καραϊσκάκης, ενώ οι βαθμοί γίνονται περισσότεροι, αν προσθέσει κανείς και τα δύο ματς στα χαρτιά.
Τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στο γήπεδο ο απολογισμός στις τελευταίες αναμετρήσεις εντός αγωνιστικού χώρου.
«Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ βγάλαμε αντίδραση και δείξαμε χαρακτήρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Παπαβασιλείου στο Liganews.gr.

«Ισχυρή διοίκηση»

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Πού οφείλεται η εξαιρετική πορεία; «Η δυναμική της ομάδας είναι η ισχυρή διοίκηση της, με επιφανείς επιχειρηματίες και ανθρώπους, που αγαπούν το ποδόσφαιρο.
Καθημερινά αφήνουν τις δουλειές τους σε δεύτερη μοίρα και ασχολούνται με την ομάδα... Διαθέτουν πολύ από τον χρόνο τους», σημείωσε μεταξύ των άλλων ο προπονητής του Καραϊσκάκη.

«Φιλοδοξίες στο γήπεδο»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι. «Το έργο μας ήταν δύσκολο εξ αρχής ως νεοφώτιστη ομάδα. Είχαμε επίσης το σύνολο των παικτών σε αγωνιστική απραξία πολύ καιρό. Παρ' όλα αυτά καταφέραμε με θέληση και διάθεση σε καθημερινή βάση - κι έχοντας ως στόχο τις φιλοδοξίες να τις βγάλουμε στο γήπεδο - να δίνουν άπαντες τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο να πετύχουμε. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Οι συζητήσεις και οι ακαδημίες

Ο Σάκης Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στις κουβέντες ανανέωσης με τη διοίκηση, αλλά κυρίως στα όσα σκέφτεται να γίνουν στον Καραϊσκάκη για την ανάπτυξη ενός μοντέλου, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να προκύψουν νέοι ποδοσφαιριστές.

«Ακόμη είναι νωρίς να μιλήσουμε περαιτέρω με τη διοίκηση, αφού πρέπει να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο, που είναι η παραμονή.
Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και μετά θα έχουμε τον χρόνο για να συζητήσουμε από κοινού με τη διοίκηση», δήλωσε ο Παπαβασιλείου στο Liganews.gr και πρόσθεσε:

«Στο πλάνο, που θέλουμε να δρομολογήσουμε για τη νέα σεζόν, είναι να δημιουργήσουμε νέο προπονητικό κέντρο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, με πέντε γήπεδα, που θα έχουν χλοοτάπητα, έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε τα νέα παιδιά της Αρτας, έχοντας ως κύριο μέλημα μας να δημιουργηθούν ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19.

Στόχος μου είναι να επιλέξω προπονητή για την Κ15, που να είναι εκ των κορυφαίων στη διδασκαλία, ενώ για την Κ17 θέλουμε έναν ειδικό στην εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών, να εντοπίζει τα μειονεκτήματα και να τα διορθώνει και στην Κ19 να είναι προπονητής καθοδηγητής, να είναι σε καθημερινή βάση μαζί μου στην πρώτη ομάδα και να λειτουργεί ακριβώς με πρότυπο την πρώτη ομάδα, έχοντας ως στόχο η επιλογή του νεαρού, που θα ανέβει στην πρώτη ομάδα, να είναι έτοιμος στο τακτικό κομμάτι και να μην είναι έξω από τα νερά του.

Εχοντας πλαισιώσει όλο αυτό το πλάνο, τότε θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα της περιοχής και να είναι ο Καραϊσκάκης το... σκαλοπάτι για να πετύχει ο ποδοσφαιριστής τις φιλοδοξίες και τα όνειρα του», κατέληξε ο τεχνικός των Αρτινών.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου