Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Κάνει γιορτή τον τελικό της Τετάρτης η ΕΠΣ Πιερίας!

Έναν διαφορετικό τελικό απο αυτούς που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα διοργανώνει και θα παρουσιάσει την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της ΕΠΣ Πιερίας!  Οι άνθρωποι της τοπικής μας ΕΠΣ, ετοιμάζουν για τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μια πραγματική γιορτή, που θα υμνήσει τον τελικό και το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας, δίνοντας στην σημαντική αυτή συνάντηση μια διαφορετική νότα απο αυτές που έχουμε δεί τα προηγούμενα χρόνια.
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου και ΑΕ Καρίτσας θα δώσουν τον δικό τους αγώνα για την κατάκτηση του τροπαίου και σίγουρα αποτελεί τιμή για την τροπαιοθήκη κάθε συλλόγου της Πιερίας η τοποθέτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ εκεί, με την διοργανώτρια αρχή όμως να θέλει να κάνει μια διαφορετική προσέγγιση στον τελικό, δίνοντας πανηγυρικό τόνο και περνώντας το μήνυμα της γιορτινής διάθεσης που θα πρέπει να επικρατήσει.

Ακόμη και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση, θα τιμηθούν με τον τρόπο αυτό, αφού η ΕΠΣ Πιερίας τους δίνει το δικαίωμα να παίξουν έναν τελικό, κάτι που στο παρελθόν δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν. Και ίσως κάποιοι απο αυτούς να μην την έχουν ούτε στο μέλλον αφού θα σταματήσουν την πορεία τους στα γήπεδα!

Εμείς δε θα πούμε περισσότερα (άν και γνωρίζουμε το τελετουργικό), αφήνοντας τους διοργανωτές να παρουσιάσουν με δική τους ανακοίνωση το πρόγραμμα!
Την ερχόμενη Τετάρτη, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ οδηγούν στο Ά ΔΑΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου