Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Μ. Αλέξανδρος Τριλόφου: Συγχαρητήρια στους ...εξυγιαντές της ΕΠΣ Πιερίας

Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την απόσυρση της ομάδας μας απο το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας. Λυπούμαστε πολύ αλλά δεν είμαστε σε θέση να παρακολουθήσουμε τις εξοντωτικές εντολές της διοργανώτριας εις βάρος της ομάδας μας προς τους διαιτητές-"καμικάζι" που με τις αποφάσεις τους εξολόθρευσαν το έμψυχο υλικό της δύναμης των ποδοσφαιριστών του συλλόγου μας.
Ζητάμε συγνώμη απο τους παππούδες στο χωριό μας που δε θα μπορούν για το υπόλοιπο της χρονιάς να έρχονται να βλέπουν ποδόσφαιρο και τα εγγόνια τους να αγωνίζονται στην ομάδα του χωριού τους, τους νεώτερους που δε θα μπορούν να βλέπουν τα παιδιά τους και τα νέα παιδιά που δε θα έχουν ομάδα για να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους στα γήπεδα.

Δεν είχαμε στόχους ανόδου, δεν θέλαμε να προκαλέσουμε και δεν προκαλέσαμε κανέναν, απλά παίζαμε ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ούτε αυτό δεν μας αφήσανε να κάνουμε.

Κάναμε υπομονή απο την αρχή της φετινής περιόδου, προσπεράσαμε συνεχόμενες προκλήσεις των υπευθύνων και το διαρκές τους κυνηγητό αλλά πλέον οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί, μαζί με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που μας έχουν απομείνει για να μπορούμε να παίρνουμε μέρος στο πρωτάθλημα (δεχθήκαμε 4 κόκκινες στο τελευταίο παιχνίδι μας στη Ν. Έφεσο)
Συγχαρητήρια λοιπόν στους ...εξυγιαντές τους Ελληνικού ποδοσφαίρου και τους εκπροσώπους τους στην Πιερία. Κατάφεραν να αφήσουν ένα μικρό χωριό χωρίς ποδοσφαιρική ομάδα, με τους ηλικιωμένους να χάνουν τα Κυριακάτικα απογεύματα τους στο γήπεδο για να περνάει ευχάριστα η ώρα τους, τους νεαρούς να φεύγουν απο τα γήπεδα και να κλείνονται στα καφέ ή να γυρνάν στους δρόμους χάνοντας τον προσανατολισμό τους, και την διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας να πανηγυρίζει που έκοψε το ποδόσφαιρο στην περιοχή, απο την οποία κατάγεται ο αντίπαλος τους στις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες!
Συγχαρητήρια!
Για τον Μ. Αλέξανδρο Τριλόφου
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου