Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Συγχαρητήριο Μήνυμα στην ΑΕ Καρίτσας

Ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος και η Δημοτική Αρχή, συγχαίρουν την ποδοσφαιρική ομάδα της Καρίτσας για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.

Οι άοκνες προσπάθειες των αθλητών και των παραγόντων αλλά και η μεγάλη αθλητική παράδοση του τόπου μας, τον αναδεικνύουν και αποδίδουν καρπούς, με επιτυχίες και διακρίσεις. Έτσι η ΑΕ Καρίτσας, επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, σε έναν συναρπαστικό αγώνα, και στέφθηκε Κυπελλούχος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας για το 2018.

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στο πλευρό όλων των αθλητικών συλλόγων που προάγουν τον υγιή αθλητισμό και φέρνουν διακρίσεις στον τόπο μας. Παράλληλα συγχαίρει τη διοίκηση, τους αθλητές, τα στελέχη της ομάδας και τον κόσμο που υποστήριζε και ακολουθούσε την ομάδα στη διαδρομή της εως την κατάκτηση του τίτλου.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Δήμαρχος, Κώστας Δημόπουλος, με τον Αντιδήμαρχο Σταύρο Χαρέλα, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΑΕ Καρίτσας Κώστα Ζησιό και τα μέλη και παράγοντες της ομάδας Στέργιο Στάθη και Κώστα  Κουτρούμπα.

Μας κάνατε υπερήφανους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου