Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΕΠΣ Πιερίας-Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής

Η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνει ότι το Σαββατοκύριακο 17και 18 Μαρτίου, θα Διεξαχθούν Κανονικά αγώνες των τμημάτων υποδομής.
Επίσης, για τα Σωματεία που έχουν τη δυνατότητα, αγώνες θα διεξαχθούν και το Σάββατο 24 Μαρτίου. Τα Πρωταθλήματα Υποδομής δεν θα διεξαχθούν στις 25 Μαρτίου και τα Σαββατοκύριακα 31 Μαρτίου (Λαζάρου) - 1 Απριλίου (Βαΐων) καθώς και 7-8 Απριλίου (Μ. Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα).

Η Β’ φάση των Πρωταθλημάτων Υποδομής θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου (του Θωμά) και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου.

Παρακαλούνται οι Υπεύθυνοι των Σωματείων που διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή, επιθυμούν αγώνες στις εγκαταστάσεις τους και μπορούν να αναλάβουν τα αντίστοιχα έξοδα Ιατρικής κάλυψης και Διαιτησίας των αντίστοιχων αγώνων, να δηλώσουν έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου, ποια/ποιες από τις κατηγορίες των τμημάτων υποδομής μπορούν να φιλοξενήσουν.

Υπενθυμίζεται για άλλη μια φορά, στους Προπονητές/Υπευθύνους των Ακαδημιών, ότι στον σημερινό Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας (ώρα 18:00 / Α’ ΔΑΚ Κατερίνης), για όλα τα Τμήματα Υποδομής με τους προπονητές/υπευθύνους που θα προσέλθουν ομαδικά στο γήπεδο, η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας
ο Πρόεδρος
Δημήτρης Τσακνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου