Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο Κατερίνης ο Γιώργος Νταντάμης

Την απόφασή του να διεκδικήσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές το δήμο Κατερίνης ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιώργος Νταντάμης.
Ο Γιώργος Νταντάμης απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τόνισε πως «Η προσπάθειά μας για την ανασυγκρότηση του Δήμου Κατερίνης προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής, της ανάπτυξης, της ανοιχτής  δημοκρατικής διοίκησης, της καθιέρωσης συμμετοχικών διαδικασιών, της εξάλειψης των πελατειακών σχέσεων και του παραγοντισμού, βρήκε πολλούς υποστηρικτές.

Γυναίκες και άνδρες διαφόρων πολιτικών και κομματικών προελεύσεων, με ισχυρή και σεβαστή παρουσία στο εν γένει «κοινωνικό γίγνεσθαι» του τόπου μας, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και συμφωνήσαμε στις βασικές επιδιώξεις για έναν ισχυρό και δημιουργικό Δήμο Κατερίνης, και συμμετέχουν πλέον ενεργά στα πλαίσια του συνδυασμού.

Οι συνεργάτες μου και εγώ θα αφιερωθούμε στον αγώνα για να γίνει ο Δήμος Κατερίνης αντάξιος των επιθυμιών των δημοτών του».
 Ο κ. Νταντάμης κλείνοντας τη συνέντευξη τόνισε: «Σε αυτή την πορεία καλούμε τις συνδημότισσες και τους συνδημότες σε μια κοινή προσπάθεια για έναν Δήμο στον οποίο αξίζει, και θέλεις να ζεις... Όπου αξίζει να ζουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας... Έναν Δήμο, «μια μεγάλη αγκαλιά», για όλους. Θέλουμε ενότητα και συναδέλφωση χωρίς διχαστικά διλήμματα».

Αμέσως μετά ο κ. Νταντάμης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, αποσαφήνισε πως δεν υποστηρίζεται ο δημοτικός συνδυασμός από το ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως πρόκειται για έναν ακομμάτιστο, ανεξάρτητο συνδυασμό όχι όμως απολίτικο.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου