Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Νίκος Θεοδοσιάδης: Μου έγινε πρόταση. Να τελειώσει το Πρωτάθλημα και συζητάμε!

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για την εντυπωσιακή πορεία του νεοφώτιστου Απόλλωνα Λάρισας
Πέντε συνεχόμενες εντός έδρας νίκες μετρά πλέον ο Απόλλων Λάρισας μετά και το ευρύ 4-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας (σ.σ. ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα πάρει το ματς στα χαρτιά με τη Βέροια), κάνοντας ωστόσο πολύ καλή χρονιά.
«Υπάρχει άριστο κλίμα, υπάρχει καλή σχέση με τον κόσμο, αλλά και τη διοίκηση», δήλωσε αρχικά στο Liganews.gr ο Νίκος Θεοδοσιάδης, προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη φετινή πορεία.

«Τα αποτελέσματα δεν είναι τυχαία. Ηρθαν μέσα από τη δουλειά. Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε», υποστήριξε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας.

«Η δύναμη του Αλκαζάρ»

Δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά συνέχισε. «Στοχεύουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα», είπε και πρόσθεσε αναφορικά με τα εντός έδρας παιχνίδια. «Είναι το ‘όπλο’ μας, η δύναμη του Αλκαζάρ». Η ομάδα της Λάρισας υπό τις οδηγίες του έχει ηττηθεί εντός έδρας μόνο από τον Αρη.

«Οταν τελειώσει το Πρωτάθλημα»
Ο Θεοδοσιάδης αποκάλυψε επίσης ότι έγιναν ήδη οι πρώτες κουβέντες πρόωρης ανανέωσης με τους ανθρώπους του Απόλλωνα. «Είναι αλήθεια ότι μου μεταφέρθηκε ότι το καλοκαίρι θα έχω τον πρώτο λόγο για την παραμονή μου στην τεχνική ηγεσία. Μου έγινε πρόταση, αλλά είναι προτιμότερο να τελειώσει το Πρωτάθλημα και τότε θα συζητήσουμε εκ νέου…».
Πηγή: Liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου