Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ-Χρήστος Βελώνης: Είμαι υπερήφανος και συγκινημένος με την προσπάθεια των παικτών μου!

Με ...σπασμένα φρένα ο Ταύρος Ελάφου στον 2ο γύρο, κατάφερε σήμερα με τη νίκη του επι των Μακεδόνων με 3-1, να "κλειδώσει" την παραμονή του στην κατηγορία! Μια ομάδα που κυριολεκτικά δήλωσε την τελευταία ημέρα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας και έδειχνε πως πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, αποδείχθηκε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ο Χρήστος Βελώνης μίλησε με το Pieriasport μετά την μεγάλη σημερινή νίκη-σωτηρία:

"Είμαι πολύ συγκινημένος με την προσπάθεια των παιδιών. Είμαι και πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου! Τα παλικάρια μου που δίνουν κάθε αγωνιστική τον καλύτερο τους εαυτό.
Κάναμε μια ξέφρενη κούρσα απο τη μέρα που ανέλαβα την ομάδα κι εκεί που ήμασταν πολύ δύσκολα, με 3 βαθμούς στο ενεργητικό μας, καταφέραμε να σωθούμε στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Μόνο συγκίνηση και υπερηφάνεια αισθάνομαι για τους ποδοσφαιριστές μου!"

Και πραγματικά άν παρακολουθήσει κάποιος την πορεία του Ταύρου κατά τη φετινή περίοδο, μόνον καλά λόγια θα έχει να πεί γι αυτά τα παιδιά και τον προπονητή τους. Μια πραγματικά φοβερή προσπάθεια, με τη διοίκηση να πιστεύει σε παίκτες και προπονητή και στο τέλος να δικαιώνεται για την επιλογή της!

Αυτή είναι λοιπόν η χαρά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Είναι ίσως οι μόνες κατηγορίες αυτές, που στο ποδόσφαιρο δίνεις λίγα υλικά, καταθέτεις τα πάντα ψυχικά και καταφέρνεις να γράψεις ιστορία!
Και ο Ταύρος φέτος, γράφει τη δική του!!

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στους παίχτες στην Διοίκηση και στον πρωτομάστορα Χρήστο Βελωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή