Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Υπέστη θλάση ο Λάζαρος Λάμπρου και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα!

Ο Λάζαρος Λάμπρου θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα στον Πανιώνιο. Έχει υποστεί θλάση δεύτερου προς τρίτου βαθμού και του έγινε την Τετάρτη (20/3) έγχυση πλασματοκυττάρων από τον Χρήστο Δάρα. Εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα θα μείνει στον Πανιώνιο ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από θλάση δεύτερου προς τρίτου βαθμού και την Τετάρτη (20/3), αφού εξετάστηκε από τον Χρήστο Δάρα, του έγινε έγχυση πλασματοκυττάρων.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: "Ο Λάζαρος Λάμπρου, που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα. Στο πλαίσιο της αποθεραπείας του, έγινε στον διεθνή παίκτη έγχυση πλασματοκυττάρων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η θλάση δεύτερου προς τρίτου βαθμού που έχει υποστεί και πλέον ο χρόνος επανόδου του στις προπονήσεις εκτιμάται σε ένα μήνα.

Ο Λάζαρος Λάμπρου αντιμετωπίζει θλάση δεύτερου προς τρίτου βαθμού, του έγινε έγχυση πλασματοκυττάρων και ο χρόνος επανόδου του στις προπονήσεις εκτιμάται σε ένα μήνα". Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου έχει αγωνιστεί εφέτος σε 31 ματς (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη) και έχει σημειώσει οκτώ γκολ.
Photo credits: Eurokinissi
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου