Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Ν. Πιερίας: Το νέο Δ.Σ. και το σκεπτικό ίδρυσης του Συλλόγου!

Είναι γεγονός λοιπόν ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Ν. Πιερίας, που χθές Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, απέκτησε και 5μελές διοικητικό σχήμα, το οποίο ανέλαβε να "τρέξει" τις διαδικασίες και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Στόχος η οικονομική, αθλητική, επαγγελματική, ηθική και ιατρική υποστήριξη των αθλητών με προοπτική εξέλιξης στην Πιερία, η διεξαγωγή αγώνων, αθλητικών εκδηλώσεων για την σύσφιξη των σχέσεων και την ενίσχυση προς αθλητές (και όχι μόνο), η διοργάνωση ημερίδων και ομιλιών με θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, η διεξαγωγή εκδρομών για παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων, η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των μελών αλλά και με πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, επαγγελματικούς, κοινωνικούς φορείς και εκκλησία, η βράβευση αθλητών εν ενεργεία και μή που διακρίθηκαν στο άθλημα τους και η ίδρυση ομάδων βετεράνων αθλητών σε κάθε άθλημα, με σκοπό τη διοργάνωση αθλητικών συναντήσεων αθλητικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα!


Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Ν. Πιερίας, θα αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο στήριξης και  σημαντικό εργαλείο για την κοινωνία μας, βάζοντας πλάτη και δίνοντας λύσεις σε μεγάλα κοινωνικά, πολιτιστικά και βέβαια αθλητικά ζητήματα των ανθρώπων της περιοχής μας! Το κάλεσμα μας απευθύνεται σε όλους τους πρώην και εν ενεργεία αθλητές που θέλουν να γίνουν μέλη μας, καθώς και σε κάθε συμπολίτη μας, που αγαπάει τον αθλητισμό και τον άνθρωπο!

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του συλλόγου:
Πρόεδρος ο Μπάμπης Πεΐδης
Αντιπρόεδρος ο Ηλίας Καλιαγκούσης
Γραμματέας ο Μπάμπης Μπρουσκέλης
Ταμίας ο Πόλυς Παπαγεωργίου
Μέλος ο Νότης Καρύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου