Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Άκης Βογιατζής: Και τα δύο όνειρα που είχαμε, έγιναν πραγματικότητα!!

Στο Pieriasport μίλησε ο Άκης Βογιατζής για την πορεία της ΑΕ Καρίτσας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και την επόμενη ημέρα στον σύλλογο της περιοχής μας. Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, κλείνοντας ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της ομάδας.
Δείτε τι είπε στην ιστοσελίδα της Πιερίας:

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, το καλοκαίρι η διοίκηση της ομάδας άλλαξε χέρια.Το νέο συμβούλιο μετά από πολλές συζητήσεις αποφάσισε η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία και να κατακτήσει το κύπελλο Πιερίας. Τελικά η Γ εθνική ήρθε πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε,με την αδυναμία του πρωταθλητή Ποσειδώνα να συμμετάσχει σ αυτή και το κύπελλο Πιερίας είναι ήδη στην τροπαιοθήκη της ομάδας. Οπότε η χρονιά είναι άκρως πετυχημένη γιατί και τα δύο όνειρα που είχαμε έγιναν πραγματικότητα.

Όπως είναι γνωστό η Γ εθνική προέκυψε πραγματικά την τελευταία στιγμή. Η ομάδα είχε ξεκινήσει να παίζει ήδη στο Α τοπικό με ένα ρόστερ πάρα πολύ δυνατό και πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές. Η διάφορα των δύο κατηγοριών είναι πολύ μεγάλη σε όλους τους τομείς και κάναμε τα αδύνατα δυνατά και αγωνιστικά και διοικητικά για να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε ομάδες που όταν ήμουν μικρότερος τις έβλεπα μόνο στην τηλεόραση. Επίσης έγιναν και πολλές βελτιώσεις στο γήπεδο μας που πλέον είναι προδιαγραφών Γ εθνικής.

Έχουν μείνει τρεις αγώνες άλλοι τρεις τελικοί για μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το απόλυτο και αν μας ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα ίσως καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Όσον αφορά τη νέα χρονιά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί διοικητικά όπως και φέτος να κρατήσουμε τον φετινό κορμό της ομάδας αγωνιστικά,έτσι ώστε και την νέα χρονιά σε όποια κατηγορία συμμετάσχει η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Γ Εθνική είναι πάρα πολύ δύσκολη κατηγορία και αγωνιστικά,το δείχνει και η βαθμολογία άλλωστε και διοικητικά κυρίως οικονομικά. Εμείς ως ομάδα οικονομικά δεν έχουμε πρόβλημα όλοι και όλα είναι τακτοποιημένα. Το πρόβλημα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε όλη τη χρονιά ήταν ότι αρκετοί προσπαθούσαν να βάλουν εμπόδια σ αυτή τη προσπάθεια και στον όμιλο γενικά γιατί η ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική αλλά και από ανθρώπους στον περίγυρο της ομάδας. Οι μάσκες πέσανε στην απονομή του κυπέλλου, μάλλον έφευγε το λεωφορείο και θα το χάνανε...

Όλοι στο αγωνιστικό τμήμα δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα από τον προπονητή μέχρι και τον φροντιστή.Το κλίμα στην ομάδα είναι άψογο,διοίκηση ποδοσφαιριστές και προπονητές είμαστε μια γροθιά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Όπως είπα και σε προηγούμενη ερώτηση του χρόνου η ομάδα θα προσπαθήσει να έχει τον φετινό κορμό οπότε προφανώς και υπάρχει ικανοποίηση.

Το κύπελλο ήταν ο διακαής πόθος της ομάδας.Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ γιατί είναι το πρώτο στην ιστορία της ομάδας αλλά και γιατί είναι η επιβράβευση όλης της φετινής προσπάθειας. Το χαρήκαμε πάρα πολύ, η ψυχολογία μας είναι στα ύψη και αν η κατάκτηση αυτή συνδυαστεί και με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία θα είναι μια ονειρική χρονιά.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν την ομάδα αυτή τη χρονιά με την παρουσία τους στους αγώνες  εντός και εκτός έδρας, η ομάδα δεν έπαιξε πουθενά μόνη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου