Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ομάδα παντός καιρού διότι τα «Τα αγαθά κόποις κτώνται»

Προπόνηση και με χιονόνερο και με -4 βαθμούς διότι η πρώτη θέση θέλει κόπο να κατακτηθεί και περισσότερο να διατηρηθεί!  Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών δε σταμάτησε τις Πιερίδες Μούσες από τις τακτικές τους προπονήσεις. Ότι καιρό κι αν κάνει οι αθλήτριες είναι πιστές στο ραντεβού της προπόνησης με τον προπονητή Πασχάλη Κουϊμτζίδη στο γήπεδο της Ανδρομάχης.

Η πρώτη θέση στον 2ο Όμιλο κατακτήθηκε με κόπο και συνολική προσπάθεια, αλλά για να διατηρηθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος χρειάζεται επίσης ανάλογη προσπάθεια.

Στην ομάδα υπάρχει θέληση, αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη σε κάθε αγώνα, διότι ο κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Η μία επιτυχία κατακτιέται με συλλογική προσπάθεια και για την επόμενη γίνεται ανάλογη προσπάθεια χωρίς να υπάρξει καμιά υστέρηση.

Ενόψει του εκτός αγώνα της Κυριακής 4 Μαρτίου 2018 με τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες στα Γιαννιτσά (γήπεδο Νέας Πέλλας) οι παίχτριες με ομαδικό πνεύμα, ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας συντονίζουν τις προσπάθειές τους ώστε να υπάρξει το επιθυμητό θετικό αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου