Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Όλο και πιο κοντά στην άνοδο ο Άρης-Διπλής σημασίας η νίκη στη Δράμα!

Το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας δίνει στον Αρη πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς της νίκης
Όσο κερδίζει, τόσο πιο κοντά φτάνει στον αντικειμενικό του στόχο. Το αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Δόξα Δράμας είναι, όμως, διαφορετικό, γιατί δίνει περισσότερους των τριών βαθμών.
Εκτός της ουσίας, που αφορά την κατάληψη της πρώτης θέσης, μπάλα παίζουν και οι… εντυπώσεις. Γι’ αυτό οι παίκτες του Αρη θέλουν ένα αποτέλεσμα, που είναι μόνο η νίκη.

Οι «μαυραετοί» προέρχονται από έξι σερί νίκες, ενώ συνολικά είναι επτά αγωνιστικές αήττητοι και έρχονται «φτιαγμένοι» στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παράλληλα, αποτελούν και έναν από τους «δαίμονες» του Αρη, στα «πέτρινα» χρόνια των χαμηλότερων κατηγοριών, επομένως οι λόγοι που οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κερδίσουν είναι… αρκετοί.
Ο σημαντικότερος, πάντως, είναι πως, στο ενδεχόμενο απώλειας βαθμών του ΟΦΗ στην Πάντρα κόντρα στην Παναχαϊκή, και δική τους επικράτηση, θα βρεθούν (και πάλι) μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Αλλωστε, η πρωτιά αποτελεί απαίτηση του Παύλου Μυροφορίδη, ο οποίος έχει πάρει… πατριωτικά την υπόθεση, προσπαθώντας να πείσει τους παίκτες του να μην συμβιβαστούν, απλώς, με την άνοδο.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου