Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ενημερωτική συνάντηση ΟΡ.ΦΕ.Ο.-Εφόρου Αρχαιοτήτων

 Συνεχίζοντας τον κύκλο των επαφών συνεργασίας με φορείς και πρόσωπα  εν όψει της προετοιμασίας του 47ου φεστιβάλ Ολύμπου 2018, αντιπροσωπεία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) συναντήθηκε με το νέο προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας, Χρήστο Γκατζόλη.  Στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα, από πλευράς ΟΡ.ΦΕ.Ο. ήταν παρόντα, ο πρόεδρος, Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο αντιπρόεδρος, Νικόλαος Πασχαλούδης, το διοικητικό μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας,  Περικλής Χατζηγιάννης και ο καλλιτεχνικός σύμβουλος, Γεώργιος Χανδόλιας.


  Ο κ. Παπαχρήστος παρουσίασε τη φιλοσοφία λειτουργίας του ΟΡ.ΦΕ.Ο., το περίγραμμα, το θεματολόγιο και την ταυτότητα των εκδηλώσεων, την αξιοποίηση και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων, τις συνεργασίες με την κοινωνία των αρχαιολόγων μέσω των αντίστοιχων ομιλιών και αναλογίων και γενικά την ιστορική και όχι μόνο διαδρομή του Φεστιβάλ Ολύμπου. Ζήτησε την πολύπλευρη υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας για την επιτυχή υλοποίηση των πρωτοβουλιών του Φεστιβάλ Ολύμπου που καταξιώνουν πολιτιστικά και όχι μόνο την Πιερία σε Ελληνικό και διεθνές επίπεδο.
  Από την πλευρά του ο κ. Γκατζόλης, αφού άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις, απόψεις και προτάσεις του Οργανισμού, σκιαγράφησε τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της υπηρεσίας που προΐσταται, επισήμανε την αναγκαιότητα συνεργασίας όλων για την επίλυση των όποιων προβλημάτων και δήλωσε την πλήρη υποστήριξή του στο κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό της Πιερίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου