Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Φρίκη στην Κατερίνη: Η ανήλικη είχε αυτοτραυματιστεί για την "μπλε φάλαινα" - (βίντεο)

Οργή, αηδία και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση για την φρίκη του βιασμού που βίωνε μια κοπέλα στην Κατερίνη από τα 6 μόλις χρόνια. Όπως έγινε γνωστό, το άτυχο κορίτσι βιαζόταν όχι μόνο από τον πατέρα της αλλά και από 3 φίλους του, όλοι Ελληνικής υπηκοότητας. Ο πα-ΤΕΡΑΣ ήταν εκείνος που την πήγαινε στα προκαθορισμένα σημεία για να λαμβάνει το προσυμφωνημένο ποσό.

Το δράμα της είχε ξεκινήσει από το 2008 στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών και συνεχίστηκε έως και το 2014 όταν και συμπλήρωσε τα 14 της.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών).

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας.

Εν τω μεταξύ, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το κορίτσι που ζούσε τόσα χρόνια την φρίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη φέρεται να έπεσε θύμα και της «Μπλε Φάλαινας», ίσως σε μια προσπάθεια να βρει διέξοδο από το οικογενειακό δράμα που ζούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η κόρη της δεχόταν μηνύματα από έναν άγνωστο που της έλεγε να χαρακώσει το σώμα της και να πάρει χάπια, πρακτικές που παραπέμπουν το παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας».

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1:
Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου