Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Συνεργασία Δήμου Πύδνας-Κολινδρού με τον ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Τον δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελο  Λαγδάρη και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Βάσω Νικολοπούλου, επισκέφθηκε  κλιμάκιο μελών του διοικητικού συμβουλίου  του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.), αποτελούμενο από τον  πρόεδρο Γρηγόρη Παπαχρήστο, τον αντιπρόεδρο Νικόλαο Πασχαλούδη και τον γενικό γραμματέα Οδυσσέα Μανωλόπουλο.

Σκοπός της επίσκεψης των μελών του Οργανισμού,  που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, ήταν η ενημέρωση του δημάρχου τόσο για την προετοιμασία του 47ου  Φεστιβάλ Ολύμπου όσο και για τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στην περιοχή του δήμου Πύδνας –Κολινδρού.
Ο κ. Λαγδάρης διαβεβαίωσε τα μέλη του ΟΡ.ΦΕ.Ο. ότι και για φέτος ο Δήμος θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις πρωτοβουλίες  του Φεστιβάλ Ολύμπου, αλλά και ότι θα συμμετάσχει για μια ακόμα χρονιά ως συνδιοργανωτής.
Η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού για την περιοχή του δήμου, αποτέλεσε θέμα εκτεταμένης ανάλυσης και συζήτησης  με αφορμή το λεύκωμα  του ΟΡ.ΦΕ.Ο.   «Για ένα πολυθεματικό τουρισμό – Η συμμετοχή του πολιτιστικού και φυσικού περιβάλλοντος στην διαμόρφωση του νέου τουριστικού προφίλ της Πιερίας», που παραδόθηκε στον δήμαρχο.

Ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού αφού ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης του Οργανισμού Φεστιβάλ  Ολύμπου  για την εποικοδομητική συνεργασία, ανανέωσε το ραντεβού για τον καθορισμό λεπτομερειών υλοποίησης του προγράμματος συνεργασίας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου