Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-Αυτοί οι 5 είχαν παίξει στη νίκη-άνοδο με Καραΐσκάκη!

Ο Βασίλης Λιόλιος έχει 3 στα 3 με τον Αιγινιακό κόντρα στον Καραϊσκάκη Αρτας


Ο Βασίλης Λιόλιος έχει 3 στα 3 με τον Αιγινιακό κόντρα στον Καραϊσκάκη Αρτας Ποιοι παίκτες του Αιγινιακού είχαν αγωνιστεί στο προ διετίας διπλό στην Αρτα - παράδοση... μπετόν κόντρα στον Καραϊσκάκη. Πέντε παίκτες από το τωρινό ρόστερ τού Αιγινιακού είχαν συμβάλει στο προ διετίας διπλό στην Αρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Εκείνο το 0-2 στις 17 Απριλίου 2016 (με τα γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα) στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι και η μοναδική μέχρι σήμερα επίσκεψη του συλλόγου της βόρειας Πιερίας στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων είχαν συμπεριληφθεί τότε οι παλιοσειρές Θανάσης Τόλιος, Βασίλης Λιόλιος και Γιώτης Γιαζιτζόγλου, ενώ επιστρατεύτηκαν ως αλλαγή ο Παντελής Αντωνιάδης και ο Νίκος Ζούρκος ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ματς των δύο ομάδων (1/4, 16:00), μετά την αποβολή του κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.
Είναι δε αξιοσημείωτο ότι γενικότερα ο Αιγινιακός έχει παράδοση... μπετόν απέναντι στον Καραϊσκάκη έχοντας να επιδείξει συνολικά 3 στα 3 με τέρματα 7 -1.Οι άλλες δύο νίκες του καταγράφηκαν εντός έδρας: στις 6/12/2015 με 3-1 στη Γ' Εθνική και στο φετινό πρωτάθλημα της Football League στις 10/12 με 2-0.

Μάλιστα, ο μοναδικός παίκτης του Καραϊσκάκη Αρτας που έχει σκοράρει κατά του Αιγινιακού είναι ο στρατευμένος τούτη την εποχή Νίκος Γυφτοκώστας.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου